Nelli Orell
15:10 - 23.09.2020 / viihde / Findance
Nelli Orell haastaa kaikki mukaan Nenäkisaan - voit päästä Nellin kanssa samalle TikTok-videolle

Suosittu vaikuttaja Nelli Orell kutsuu kaikki suomalaiset lapset ja nuoret mukaan auttamaan maailman lapsia. Nenäpäivän Nenäkisaan voi osallistua TikTokissa tekemällä Nellin innoittamana hauskan Nenäpäivän fiiliksiä kuvaavan videon. Hauskimman videon tekijä pääsee tekemään Nellin kanssa yhteisen TikTok-videon.

Nenäkisaan voi osallistua monella tavalla ja video voi sisältää melkein mitä vain: tanssivideo isommalla porukalla tai hassuttelua yksinään – vain mielikuvitus on rajana! Halutessaan voi ottaa myös Nellin iloisesta tanssivideosta mallia. Ennen kaikkea Nelli kuitenkin kannustaa osallistujia hauskuuteen.

– Nenäpäivässä maailman lapsia autetaan iloisesti ja hyvillä mielin. Toivon, että hauskuus välittyy myös Nenäkisaan osallistuvista TikTok-videoista, nyt saa hullutella! Odotan innolla, että näen miten kekseliäitä videoita tyypit tekevät, Nelli intoilee.

Kilpailuun voi osallistua marraskuun loppuun saakka postaamalla TikTokiin videon tunnisteilla #nenäpäivä ja #nenäkisa. Videon kommenteissa tulee nimetä osallistuva joukkue ja kertoa, miltä paikkakunnalta osallistujat ovat.

Nenäkisan voittajan valitsee raati, jossa Nelli on mukana. Kisan voittaja julkistetaan Nenäpäivän nettisivuilla ja somessa 10.12. Nelli toivoo, että Nenäkisaan osallistutaan innolla.

– Heittäkää haastetta eteenpäin, täytetään koko TikTok punaisilla Nenillä. Tehdään tästä jutusta iso, niin että kaikki tietävät, että Nenäpäivä lähestyy ja on aika auttaa! Nelli tsemppaa.

Nenäpäivä näkyy jo toista vuotta TikTokissa ja viime vuonna julkaistu Nenäpäivän hashtag challenge #Nenäpäivä oli Pohjoismaiden ensimmäinen hyväntekeväisyyshaaste TikTokissa. Tähän mennessä haasteella on jo yli neljä miljoonaa näyttäkertaa.Tämän vuoden Nenäkisa jatkaa samaa haastetta ja osallistujat voivat halutessaan käyttää videossa punaista Nenä-filtteriä.

Nelli Orell nähdään myös Ylen Nenäpäivän suorassa lähetyksessä perjantaina 13. marraskuuta, jolloin vietetään Onnenpäivää.

artikkelin avainsanat:
Nelli Orell Nenäpäivä TikTok