Lars Johnson / Nelonen
03:45 - 22.09.2020 / tv-sarjat / Findance
Temptation Island Suomi: tältä sinkku Milma, 20, näyttää Instagram-kuvissaan

Seuraa Findancen Instagram-sivua täällä @findancecom.

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 30. syyskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on luumäkeläinen Milma, 20 -“Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytyskilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa.”

Milmalla on usein monta rautaa tulessa ja hänen arkensa täyttyy neljästä eri työstä. Muun muassa parturi-kampaajana ja baarimikkona työskentelevä Milma on avoin, rohkea ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Milma on aurinkoinen ja toiset huomioonottava ja hän rakastaakin hemmotella itselleen läheisiä ihmisiä aamupaloilla, kasvohoidoilla ja milloin milläkin.

Viettelysten saarelle Milma lupaa tuoda paljon naurua ja houkutuksia. Myöskin “tekevälle sattuu” lausahduksen Milma allekirjoittaa täysin. Koko elämänsä sinkkuna ollut Milma ei ole kokematon eikä arka miesten suhteen, ja hän tietää tarkalleen mitä kumppaniltaan haluaa.

“Minun huomioni saa isot miehet, jotka ovat aitoja eivätkä esitä mitään. Arvostan kumppanissa rehellisyyttä, lojaalisuutta ja luottamusta. Saa olla myös hieman rämäpää, jotta selviää paremmin kanssani”, Milma nauraa.

“Mies isketään flirtillä, onneksi minulla on aina pilke silmäkulmassa. Olen hullu ja näkyvä persoona kaveriporukoissa. Pakko noiden on vakuuttaa miehet, meinaan ikinä tarvittaessa en ole jäänyt ilmankaan.”

Tältä Milma näyttää Instagramissa:

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi