Lars Johnson / Nelonen
04:35 - 19.09.2020 / viihde / Findance
Instagram-kuvat! Temptation Island Suomi: Ella, 24, on hurmaava sinkku Salosta

Seuraa Findancen Instagram-sivua täällä @findancecom.

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 30. syyskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on salolainen Ella, 24 - “Mä tulin tänne dokaa ja viihtymään ja mä olen täällä teitä varten, jos te alatte mokaa ja kiihtymään.”

Sekä kosmetologiksi, että lähihoitajaksi valmistunut Ella tekee lähihoitajan töitä kehitysvammaisten asuntolassa Työn lisäksi arkeen mahtuu myös beachvolleyta, sulkapalloa, peli- ja elokuvailtoja ystävien kanssa sekä metsässä samoilua. Ella kuvailee itseään rauhalliseksi, rennoksi ja eläinrakkaaksi luonnonlapseksi, josta löytyy myös yllytyshullu heittäytyjä puoli, joka tykkää bilettää.

Vajaa neljä vuotta sinkkuna elänyt Ella on valmis sekä lyhyemmille jutuille, että ihan kunnon rakkaustarinalle. Ella pitää rennoista miehistä, joiden seurassa tuntuu siltä, että voi olla täysin oma itsensä.

“Tulin myös venyttämään omaa mukavuusaluettani, sillä kaksosena olen elänyt yhteistä elämää siskoni kanssa koko elämäni. Ensimmäistä kertaa elämässäni lähden yksin kolmen viikon reissuun ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Toivon siis löytäväni rohkeutta uusien ihmisten tapaamiseen ja heidän kanssa tutustumiseen sekä keskusteluun. Ehkä uskaltaudun elämäni ensimmäisille treffeillekin kokemuksen jälkeen.”

Tältä Ella näyttää Instagramissa:

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi