Ava Max
08:10 - 19.09.2020 / musiikki / Findance
Ava Max julkaisi debyyttialbuminsa Heaven & Hell

Ava Max on julkaissut kauan odotetun debyyttialbuminsa Heaven & Hell.

Suomessakin hurjassa suosiossa oleva Max on valloittanut listojen kärkipaikkoja menestyshiteillään: Sweet But Psycho, So Am I, Salt, Torn, Kings & Queens ja muutama viikko sitten julkaistu Who’s Laughing Now. Maxin singlet ovat striimanneet Suomessa yhteensä seitsemänkertaista platinaa ja albumi lähenee pian tuplaplatinarajaa.

Max on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Menestystarina alkoi Sweet But Psycho -singlestä, joka piti Spotifyn ykköspaikkaa 29 päivää. Maxilla on tällä hetkellä kolme kappaletta Suomen radiolistan Top25:n parhaan joukossa ja neljä kappaletta Spotifyn Top100-listalla. Jo julkaistujen hittien lisäksi uudelta pitkäsoitolta löytyy kahdeksan uutta kappaletta.

Heaven & Hell kuvastaa valoa ja pimeyttä, hyvää ja pahaa sekä enkeliä ja demonia harteillamme. Käyn albumilla läpi päivittäin kohtaamiemme haasteiden molempia puolia. Joissakin kappaleissa on pimeyttä, joissakin enemmän positiivisuutta. Heaven & Hell -albumi on kultainen keskitie tälle kaikelle, kertoo Max.

Kuuntele Heaven & Hell Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Ava Max