Lars Johnson / Nelonen
04:35 - 17.09.2020 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: Viola, 25, on näyttävä sinkku Jyväskylästä - Instagram-kuvat

Seuraa Findancen Instagram-sivua täällä @findancecom.

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 30. syyskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on jyväskyläläinen Viola, 25 - “Jos sä jotain leikkii alat, niin mä opetan teille temppujen salat.”

Musiikin parissa työskentelevä Viola harrastaa cheerleadingia, telinevoimistelua ja kuorolaulua. Viola on hassutteleva, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva ilopilleri, jolla harvoin hymy hyytyy. Temppareihinkin Viola lupaa tuoda iloisuutta ja energiaa. Hän on porukan viihdyttäjä, joka myös tarvittaessa tulee ja analysoi muiden suhdekoukeroita.

Puoli vuotta sinkkuna ollut Viola viettää paljon aikaa urheilun ja kavereiden parissa. Hän haaveilee “sen oikean ja viimeisen” löytymisestä, eivätkä lyhyet jutut kiinnosta häntä. Viola tykkää urheilullisista, rohkeista ja huumorintajuisista miehistä. Tärkeimmäksi Viola kuitenkin nostaa sen, että yhdessä on hauskaa ja pieni silmäpelikin luonnistuu.

Omaksi bravuurikseen Viola nimeää korttitemput, juustokakut ja erilaiset akrobatiatemput. Kiinnostavan henkilön tullessa kohdalle Viola viettelee hänet rohkealla, avoimella ja iloisessa persoonallaan. Hän heittää miehille usein haasteita, sillä hän tykkää kilpailla kaikessa.

Tältä Viola näyttää Instagramissa:

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi