Pixabay
09:10 - 14.09.2020 / musiikki / Findance
SuomiRäp-radiokanava aloittaa tänään - nämä taajuudet käytössä

Bauer Median kanavaperheen uusin tulokas on ensimmäinen kotimaiselle rap-musiikille omistautunut radiokanava. Toistaiseksi suomi-rap on ollut vain suosittuna lisämausteena monien radioiden musiikkivirrassa, vaikka kotimainen hiphop on jo pitkään ollut yksi maamme kuunnelluimpia musiikkigenrejä.

Radiokanava keskittyy nimensä mukaisesti pitämään yllä ja kehittämään suomi-rapin kulttuuria. Musiikillinen selkäranka ylettyy uusista tulokkaista klassikkobiiseihin. Kanavan juontajina toimivat mm. Bassoradiosta tutut äänet Ville Tanskanen ja Aleksi Korpijaakko.

”Suomi-rap on jo pitkään ansainnut oman radiokanavansa. On hienoa, että vihdoin tälle musiikille löytyy koti ja meillä ollut kunnia olla rakentamassa Suomen ensimmäistä kotimaiselle rap-musiikille pyhitettyä kanavaa”, kertoo SuomiRäpin ohjelmapäälliköksi NRJ:ltä siirtyvä Riikka ”Ritu” Karjalainen.

”Uusi SuomiRäp-kanava on osa Bauer Median laajempaa syksyn mittaista kehityshanketta, paljon muutakin uutta on tulossa vielä syyskuun ja loppuvuoden aikana. Olemme hyvällä kasvun ja kehityksen tiellä”, hehkuttaa Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

SuomiRäp aloittaa lähetyksensä 14.9. isoimmissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

SuomiRäpin taajuudet:

Helsinki 94,9 MHz

Jyväskylä 99,7 MHz

Oulu 105,4 MHz

Tampere 103,1 MHz

Turku 101,9 MHz

artikkelin avainsanat:
SuomiRäp