Hartwall
10:10 - 12.09.2020 / viihde / Findance
Jaffa Juicy Karhunvatukka kauppoihin

Hartwall tuo syksyksi kauppoihin uusia (ja vanhoja tuttuja) virvoitusjuomia brändeiltä Jaffa Juicy, Jaffa ja Hartwall Limonadi.

Jaffa Juicy Karhunvatukka

Hedelmäisen herkullisissa Jaffa Juicy -juomissa on roimasti enemmän hedelmämehua ja vähemmän sokeria kuin perinteisissä virvoitusjuomissa. Ne on kehitetty terveellisemmiksi vaihtoehdoiksi herkutteluun ja sopivat etenkin niille, jotka haluavat vähentää sokerin kulutusta ja vältellä makeutusaineita.

- Toimme keväällä ensimmäiset Jaffa Juicy -juomat kauppoihin, ja ne ovat menestyneet mainiosti. Luonnolliset raaka-aineet, maltillinen määrä sokeria ja mahtava maku on yhdistelmä, joka todella toimii, hehkuttaa tuotepäällikkö Misme Halonen Hartwallilta.

Uudessa Jaffa Juicy Karhunvatukassa on 15 % hedelmämehua, ja se sisältää 30 % vähemmän sokeria tavallisiin virvoitusjuomiin verrattuna.

Jaffa Juicy Karhunvatukka tulee myyntiin 0,33 litran tölkissä. Kaloreita juomassa on 28 desilitrassa.

Hartwall Jaffa Jouluomena

Jaffa Jouluomena on monelle rakas ja perinteinen juhlaherkku. Omenaisen kuplajuoman maku on kruunattu jouluisilla mausteilla, kuten inkiväärillä ja vaniljalla. Talvisiin hetkiin sopivaa juomaa kannattaa nautiskella myös lämmitettynä glögin tapaan, ja se sopii hienosti myös juhlaviin cocktaileihin ja mocktaileihin.

Hartwall Jaffa Jouluomena on saatavilla 1,5 litran pullossa. Sokerilla makeutetussa juomassa on kaloreita 39 desilitrassa.

Hartwall Limonadi Karkkipäivä

Hartwall Limonadin syksyinen karkilta maistuva kausimaku on jo muodostumassa perinteeksi. Tänä vuonna pulloon on pompannut sähäkän sinistä, kirpeiltä hedelmäirtokarkeilta maistuvaa juomaa.

Hartwall Limonadi Karkkipäivä on myynnissä 1,5 litran ja 0,5 litran muovipulloissa, ja saatavilla vain rajoitetun ajan. Sokerilla makeutetussa juomassa on kaloreita 42/desilitra.