Viaplay
16:10 - 08.09.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay sunnuntaina - alkuperäissarja Rakasta mua jatkuu

Viaplay jatkaa sunnuntaina suureen suosioon noussut alkuperäissarjaansa Rakasta mua.

2. tuotantokauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa Viaplayssa 13. syyskuuta. Tämän jälkeen palveluun saadaan yksi uusi jakso viikossa.

- Jos mahdollista, sarjan uudella kaudella Claran, Stenin ja Aronin elämät ovat entistäkin pahemmassa kaaoksessa, sanoo Bornebusch.

- On aina hieman pelottavaa tehdä jatkoa sarjalle, jota katsojat rakastavat. Uudella kaudella tavataan vanhojen tuttujen lisäksi myös uusia hahmoja, jotka saavat aikaan lisää hämmennystä Claran, Stenin ja Aronin jo ennalta kaoottisiin elämiin, kertoo Josephine Bornebusch, joka Claran näyttelemisen ohella vastaa myös sarjan käsikirjoittamisesta ja ohjauksesta.

Rakasta mua on draamakomedia ihmissuhteista ja rakkaudesta. Sarjassa seurataan kolmea eri-ikäistä ja eri elämänvaiheissa olevaa pariskuntaa heidän kipuilleissaan ihmissuhteissa. Josephine Bornebusch näyttelee menestyvää lääkäriä Claraa, joka löysi sarjan ensimmäisellä kaudella rakkauden valokuvamalli Peterin kanssa. Peterin teini-ikäistä poikaa Viktoria näyttelee Edvin Ryding. Claran pikkuveljenä Aronina nähdään ensimmäiseltä kaudelta tuttu Gustav Lindh, ja hänen tyttöystävään Jennynä jatkaa Sofia Karemyr (Partisan). Johan Ulveson (Bonusperhe) on myös uudella kaudella isä Sten. Claran ja Aronin äidin Kerstin kuoltua Sten on nyt löytänyt uuden rakkauden Anitasta, jota näyttelee myöskin ensimmäiseltä kaudelta tuttu Görel Crona (Nousuvesi). Uudella kaudella näemme enemmän myös Claran parasta ystävää Sashaa (Nina Zanjani).

Katso kakkoskauden uusi traileri alla:

artikkelin avainsanat:
Rakasta mua Viaplay