Alamy / AOP
18:10 - 07.09.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 37 / 2020 - mm. Chadwick Boseman -leffa 21 Bridges

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat elokuvat:

11.9. Collision (Tanska 2019, draama)

Aviopari Leo ja Olivia paiskautuvat yllättäen keskelle kriisiä. Traagisissa olosuhteissa yhdeksänvuotias tytär Liv joutuu äidin ja isän heittopussiksi.

11.9. Catwalk (Ruotsi 2020, dokumentti)

Catwalk-elokuva käynnistyy, kun kehitysvammainen Emma Örtlund kirjoittaa kirjeen Glada Hudik -teatterin perustaneelle Pär Johanssonille. Kirjeessään Emma pyytää apua toteuttaakseen suuren unelmansa malliksi pääsemisestä. Pär liikuttuu Emman toiveesta tulla nähdyksi ja tarttuu haasteeseen. Ryhmä mielenkiintoisia hahmoja, joiden kaltaisia ei yleensä muotimaailmassa nähdä, aloittaa huiman matkan yhdessä kohti New Yorkin muotiviikkoja.

Hurmaava ja ajatuksia herättävä Catwalk auttaa ymmärtämään ja arvostamaan näitä upeita ihmisiä. Nyt on heidän vuoronsa loistaa! Elokuva alkaa pienestä teollisuusrakennuksesta Hudiksvallissa ja päättyy New Yorkin loisteeseen.

12.9. 21 Bridges (USA 2019, rikos / toiminta)

Andre Davis oppi poliisityön kurjat puolet jo lapsena, kun hänen isänsä kuoli palveluksessa. Nyt hän on itse poliisi ja haluaa kostaa kahdeksan kollegansa kuollessa kesken ryöstön. Chadwick Boseman tähdittää.

artikkelin avainsanat:
21 Bridges Chadwick Boseman Viaplay