Alamy / AOP
08:10 - 07.09.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 37 / 2020 - mm. kauhukomedia The Babysitter: Killer Queen

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

7.9.

Mustekala opettajana (dokumentti)

Elokuvantekijä saa epätavallisen ystävän tutustuessaan Etelä-Afrikan merilevämetsässä asuvaan mustekalaan, joka näyttää hänelle oman maailmansa salaisuuksia.

8.9.

#Alive (korealainen kauhuelokuva)

Karmea virus leviää kaupungissa. Mies on yksin loukussa asunnossaan täydessä digitaalisessa erityksessä ulkomaailmasta. Hän etsii epätoivoisesti apua ja ulospääsytietä.

9.9.

La Línea – kaupunki lain rajalla (espanjalainen dokumenttisarja)

Afrikan tuntumassa sijaitseva La Línean rantakaupunki Espanjassa on vilkas huumesalakuljetuksen keskus, mutta poliisi ja pormestari aikovat tehdä asialle jotain.

Niin paljon rakkautta (argentiinalainen komediaelokuva)

Fernando on perheenisä – ja yhtä omistautunut molemmille perheilleen. Sitten eräänä päivänä yksi väärä liike tuo perheet ryminällä yhteen.

Söpöläiset (ranskalainen elokuva)

11-vuotias Amy innostuu twerkkaavasta tanssiryhmästä. Voidakseen mennä mukaan hän alkaa tutustua naisellisuuteensa ja kapinoi näin perheensä perinteisiä arvoja vastaan.

The Home Edit: Ammattijärjestäjät (tosi-tv - 1. tuotantokausi)

Ammattijärjestäjät Clea ja Joanna auttavat julkkiksia ja taviksia editoimaan, kategorisoimaan ja hallitsemaan tavarakaaostaan ja luovat näin huikeita asuintiloja.

Valvontakapitalismin vaarat (dokumentti)

Draaman ja dokumenttielokuvan yhdistelmä tutkii sosiaalisten verkostojen vaarallista vaikutusta ihmisiin. Teknologiaekspertit varoittavat omien luomustensa vaaroista.

10.9.

Idhunin kronikat (animesarja - 1. tuotantokausi)

Yllättäen orvoksi jäänyt poika ottaa mittaa vanhempiensa murhaajasta pelastaakseen planeetan ja päätyy uuteen väkivallan ja ihmeiden maailmaan.

Julie and the Phantoms (lastenohjelma - 1. tuotantokausi)

Julie kadotti intohimon musiikkiin äitinsä menehdyttyä. Kolme kummituspoikaa ilmestyy piristämään häntä, ja he päättävät perustaa yhdessä bändin!

The Babysitter: Killer Queen (kauhukomediaelokuva)

Cole selvisi kaksi vuotta saatanallisesta kultista, ja nyt edessä on jo uusi painajainen – lukio. Demonitkaan eivät ole kaikonneet, vaan tekevät elämästä yhtä helvettiä.

11.9.

Buddi (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Buddit kikattelevat, pomppelehtivat, pyörähtelevät ja liukuvat taianomaisessa maailmassaan, missä he oppivat uusia asioita ja nauttivat ystävyyden tuomasta iloista.

Isä haussa (meksikolainen koko perheen komedia)

Mitä tekee jännitystä hakeva esiteinityttö, kun äiti kieltää häntä osallistumasta BMX-kisaan? Palkkaa näyttelijän esittämään hyväksyvää isäänsä.

The Duchess (brittiläinen draamakomediasarja)

Yksinhuoltajaäiti Katherinella on kädet täynnä töiden, esiteinityttären ja poikaystävän kanssa. Kaiken lisäksi harkinnassa on lapsen hankkiminen eksän kanssa.