Alamy / AOP
08:10 - 31.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 36 / 2020 - mm. Nuori Wallander starttaa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

31.8.

Destruction Los Angeles (toimintatrilleri)

Ennennäkemätön seisminen aktiivisuus syöksee Los Angelesin kaaokseen. Kunnianhimoinen TV-toimittaja yrittää haalia tarinan osasia kasaan samalla kun etsii perhettään.

Hunter Killer (toimintatrilleri)

Venäjän presidentti kidnapataan vallankaappauksessa, ja amerikkalaisen sukellusveneen kapteeni lähtee johtamaan pelastusoperaatiota estääkseen sodan puhkeamisen.

Kardashianit (reality-sarja - uusia tuotantokausia)

Siskokset Kim, Kourtney ja Khloé nousevat äitinsä Krisin jämäkällä avulla kansainväliseen tähteyteen tässä hauskassa, hohdokkaassa ja koukuttavassa sarjassa.

Robin Hood (seikkailuelokuva)

Sotaan kyllästynyt varas tekeytyy elostelevaksi playboyksi mutta johtaakin salaa kapinaa Nottinghamin pirullista sheriffiä vastaan.

Top Chef (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Emmy-palkitussa tosi-tv-sarjassa kokkisakin kisa päätyy usein draaman puolelle, kun kiihkeän kilvan tuoksinassa lieden lisäksi kuumenevat tunteet.

1.9.

Boss Baby: Ota vauva kiinni! (interaktiivinen animaatioelokuva)

Onko sinusta pomoksi? Tämä interaktiivinen spesiaali testaa taitosi ja tarjoaa sinulle yhden 16 työstä BeibiCorpissa.

Felipe Esparza: Bad Decisions (standup)

Kaksi live-esiintymistä, toinen englanniksi ja toinen espanjaksi. Felipe Esparza on kielestä riippumatta kyllä ihan viimeisen päälle.

Ottelu (urheiludraamaelokuva)

Rooman lähistöllä pelattavasta futismatsista tulee ratkaiseva hetki, kun joukkueen omistaja, sen valmentaja ja nuori pelaaja käyvät taistoon demoneitaan vastaan.

Tuire: Ystävyyspäivä (animaatio)

Tuire suuntaa merenpinnan alle pelastaakseen päivän, kun jättimäinen napsurapu nappaa Grizeldan ystävyysrannekkeen ja muuttaa tämän merenneidoksi.

2.9.

Chef's Table: BBQ (reality-sarja)

Emmy-palkitussa sarjassa käyvät grillit nyt kuumina, kun maineikkaat kokit ja grillimestarit USA:sta, Australiasta ja Meksikosta valmistavat mehukkaita herkkuja.

Friikit – Olet yksi meistä (supersankarielokuva)

Salaperäisen kulkurin vihjeen ansiosta baarikokki huomaa, että hänellä on supervoimia – eikä hän ole voimineen yksin – ja saa tietää laajasta, synkästä salajuonesta.

Pahat pohatat: Intia (dokumenttisarja)

Tutkiva dokumenttisarja tarkastelee ahneutta, petoksia ja korruptiota, jotka synnyttivät – ja lopulta tuhosivat – surullisenkuuluisia intialaisia pohattoja.

3.9.

Afonso Padilha: Köyhän sielu (standup)

Brasilialainen koomikko Afonso Padilha palaa vaatimattomiin nuoruusvuosiinsa ja jakaa hulvattomia tarinoita lapsuudestaan hyvin henkilökohtaisessa stand up -setissä.

Love, Guaranteed (romanttinen komedia)

Kipinät lentävät tomeran mutta varattoman asianajajan saadessa hurmaavan asiakkaan, joka haluaa haastaa oikeuteen rakkautta lupaavan deittisivuston.

Nuori Wallander (rikossarja)

Tuohduttava viharikos herättää levottomuuksia ja sinkoaa nuoren Kurt Wallanderin nopeaan urakehitykseen tässä suositun rikosetsivän alkuvaiheista kertovassa tarinassa.

The Thing (scifi-elokuva)

Norjalaiset tieteilijät löytävät jäätyneen muukalaisaluksen Etelämantereelta. Kun aluksessa oleva eliö herää eloon, ei hyisessä ympäristössä vältytä verenvuodatukselta.

Was It Love? (romanttinen komediasarja)

Yksinhuoltajaäiti ei ole ollut treffeillä vuosiin, mutta kun neljä hyvin erilaista miestä ilmestyy hänen elämäänsä, hän löytää taas vähitellen rakkauden – ja itsensä.

4.9.

Away (scifi-sarja)

Komentaja Emma Green jättää aviomiehensä ja tyttärensä kotiin johtaakseen kansainvälistä astronauttimiehistöä vaarallisella kolmen vuoden matkalla Marsiin.

I'm Thinking of Ending Things (draamaelokuva)

Epäilyksistään huolimatta nainen lähtee uuden poikaystävänsä matkaan kohti tämän vanhempien syrjäistä maatilaa – eikä mikään ole sitä, miltä näyttää.

Spirit – Vapauden kutsu: Ratsastusopisto (animaatio)

Luckyn ja hänen ystäviensä elämässä alkaa uusi vaihe, kun Miradero jää taakse ja opinnot arvostetussa Palominokallion ratsastusopistossa alkavat.