Disney
10:10 - 30.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Disney+ saatavissa heti Samsung-älytelevisioihin

Disney+ on saatavana Samsungin televisioissa heti, kun suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa 15. syyskuuta 2020.

Disney+ -sovellus on ladattavissa televisioiden sovelluskaupan kautta kaikkiin 2016 ja uudempiin Samsung Smart TV -laitteisiin.

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja: lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettäviä lyhytelokuvia. Vaativille kultasilmille palvelussa on luonnollisesti näyttävää 4K HDR -sisältöä.

– Disney+ -palvelun myötä Samsungin älytelevisioiden sisältövalikoima laajenee entisestään – sisältövaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Disney+ -palvelun ainutlaatuinen sisältö yhdistettynä Samsungin TV-tekniikkaan varmistavat, että ikoniset tarinat toistuvat 4K-tarkkuudella ja kirkkaalla HDR-väriloistolla, sanoo Samsungin tv-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Disney+ -palvelussa on tarjolla elokuvia, tv-sarjoja ja Disney+ Originals -tuotantoja, joita voi katsella jopa neljällä eri laitteella samanaikaisesti.

Näin asennat sovelluksen: siirry television sovelluskauppaan Smart Hubissa ja etsi "Disney". Kun olet asentanut sovelluksen, sen voi sijoittaa sen mihin tahansa paikkaan pikakäynnistysvalikossa.

artikkelin avainsanat:
Disney Plus Samsung tech