Alamy / AOP
14:10 - 24.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 35 / 2020 - mm. Cobra Kai ja Alkuperä tuntematon

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

25.8.

Emilyn tiedelaboratorio (uusi lastenohjelma)

Sarjan juontaja Emily Calandrelli tekee tieteistä hauskaa ällistyttävien tieteellisten kokeilujen, aktiviteettien ja havaintoesitysten avulla.

26.8.

Nouseva feeniks (dokumenttielokuva)

Huippu-urheilijat ja järjestön tukijat pohtivat, kuinka paralympialaiset edistävät vammaisten, erilaisuuden ja huippusuorituksen ymmärtämistä maailmanlaajuisesti.

Unelmien rantakiinteistöt (tosi-tv)

Kilpailu on kovaa – eikä draamalta säästy kukaan – kun joukko nuoria ja menestystä janoavia kiinteistönvälittäjiä yrittää saada Hamptonsin luksustaloja kaupaksi.

27.8.

Aggretsuko (anime-sarja - 3. tuotantokausi)

Epäkiitolliseen toimistotyöhönsä turhautunut Punainen panda Retsuko tukahduttaa töiden jälkeen kiukkuaan laulamalla death metalia karaokebaarissa.

28.8.

A.X.L. (seikkailuelokuva)

Nuori motocrosskuski Miles Hill auttaa huippusalaista robottisotakoiraa pakenemaan armottomalta rakentajaltaan ja armeijalta, jotka etsivät sitä kuumeisesti.

Alkuperä tuntematon (espanjalainen rikoselokuva)

Komea mutta melankolinen rikostutkija etsii sarjamurhaajaa, joka jättää johtolankoja – ja ainoastaan hänen mentorinsa sarjakuvahullu nörttipoika osaa tulkita niitä.

All Together Now (draamaelokuva)

Optimistinen ja lahjakas teini asuu bussissa ja salailee kodittomuuttaan. Mahtaako hän oppia ottamaan avun vastaan hädän hetkellä?

Cobra Kai (toimintasarja - 1. ja 2. tuotantokausi)

Johnnyn ja Danielin elämän mullistaneesta turnauksesta on kulunut vuosikymmeniä. Nyt heidän välisensä kilpailu saa uutta kipinää Karate Kid -elokuvien jatko-osassa.

I AM A KILLER: RELEASED (dokumenttisarja)

Rikosdokumenttisarjan spinoff-tarinassa vanki pääsee ehdonalaiseen 30 vuotta sen jälkeen kun hän sai kuolemantuomion murhasta, mutta tekee sitten tyrmäävän tunnustuksen.

Masaba Masaba (intialainen draamasarja)

Tosielämän äiti ja tytär Neena ja Masaba Gupta esittävät kumpikin itseään leikkisässä ja fiktiivisessä katsauksessa heidän elämäänsä muodin ja elokuvataiteen parissa.