Viacom
18:10 - 21.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Kevin Costnerin tähdittämä Yellowstone palaa uusin jaksoin Paramount+-palvelussa

Yellowstonen kolmas tuotantokausi käynnistyy yksinoikeudella Paramount+-palvelussa tiistaina 1. syyskuuta.

Kevin Costnerin tähdittämän modernin westernin ovat luoneet Hell or High Water -käsikirjoituksestaan Oscarilla palkittu Taylor Sheridan ja muun muassa Sons of Anarchyn tuottanut John Linson. Yellowstonen uudella kaudella nähdään sekä uusia kasvoja että dramaattisia paljastuksia, kun tunnelma Duttonin perheen ranchilla tiivistyy entisestään.

Yellowstone on ollut Yhdysvalloissa kaapeli-tv:n katsotuin alkuperäissarja kahtena edelliskesänä, ja 3. kauden ensi-ilta rikkoi jälleen katsojaennätykset ollen katsotuin ensi-ilta kahteen vuoteen. Uuden ajan western seuraa John Duttonin (Kevin Costner) ja hänen perheensä pyörittämän suurtilan elämää Montanassa, Yhdysvalloissa. Tilan elämää varjostavat jatkuvat konfliktit intiaanireservaatin kanssa sekä taistelu laajenevan kaupungin ja vihamielisten kilpailijoiden pyörteissä.

Paramount Networkin jättisatsauksen nimekkääseen tähtikaartiin kuuluvat Costnerin lisäksi muun muassa Fifty Shades -elokuvista tuttu Luke Grimes, Nälkäpeli-tähti Wes Bentley sekä useita palkintoja ja ehdokkuuksia haalinut Kelly Reilly. Kolmannella kaudella mukaan kuvioihin astuu myös sijoituspomo Roarke Morris, jolla on kunnianhimoisia suunnitelmia Duttonin perheen pään menoksi. Morrista näyttelee Lost-televisiosarjasta tuttu Josh Holloway (kuvat nimiä klikkaamalla).

Draamasarjan tekijäkaartin mukaan fanien odottama kolmoskausi on tapahtumien mittaluokaltaan aiempaa suurempi ja todennäköisesti myös monia katsojia järkyttävä. Esiin kaivetaan asioita ja teemoja, joihin tekijät ovat halunneet pureutua jo pidemmän aikaa. Menestyssarjasta on jo varmistettu myös neljäs tuotantokausi.

Paramount+ on saatavilla Suomessa Ruudun ja TeliaTV:n kautta.