HBO Nordic
18:10 - 18.08.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic esittelee tulevaa HBO-sarjaa Patria - perustuu menestysromaaniin Äidinmaa

HBO Nordic aloittaa uuden HBO-alkuperäissarjan Patria 27. syyskuuta.

Patria on HBO Europen uusi espanjalainen draamasarja, joka perustuu Fernando Aramburun Äidinmaa-nimellä suomeksi julkaistuun menestysromaaniin. Syyskuun lopulla alkavan sarjan on luonut ja käsikirjoittanut Aitor Gabilondo.

Patria seuraa kahta väkivaltaisen konfliktin erottamaa perhettä kolmen vuosikymmenen ajan. Bittorin ja hänen perheensä elämä luhistuu Espanjan Baskimaata uhkaavan ETA-terroristiryhmittymän tappaessa Bittorin aviomiehen Txaton heidän kotinsa ulkopuolelle. Bittorin läheisen ystävän Mirenin poika kuuluu ETA-ryhmittymään, ja Txaton kuoleman jälkeen ystävyys päättyy. Molempien perheiden on käsiteltävä suruaan ja moraalisia ristiriitojaan elämän jatkuessa. Voivatko nämä kaksi perhettä jonain päivänä siirtää erimielisyytensä sivuun, antaa anteeksi ja siirtyä eteenpäin?

Patriaa tähdittävät Elena Irureta Bittorina sekä Ane Gabarain Mirenin roolissa. Muissa rooleissa nähdään José Ramón Soroiz, Mikel Laskurain, Jon Olivares, Susana Abaitua, Loreto Mauleón, Iñigo Arambarri ja Eneko Sagardoy.

Sarjan on luonut ja käsikirjoittanut Aitor Gabilondo Fernando Aramburun Äidinmaa-nimellä Suomessa julkaistuun menestyskirjaan pohjautuen. Patrian ovat ohjanneet Felix Viscarret ja Óscar Pedraza. Vastaavina tuottajina toimivat HBO Europen Miguel Salvat, Steve Matthews ja Antony Root. Patria on Alea Median HBO Europelle tuottama, ja mukana sen tekemisessä on ollut myös HBO Latin America.

Katso Patria-traileri alla:

artikkelin avainsanat:
HBO HBO Nordic Patria