Rudi Rok
10:10 - 15.08.2020 / musiikki / Findance
Kaija Koo julkaisi uuden singlen Hullut päivät - "Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta"

Kaija Koo on julkaissut uuden singlen Hullut päivät.

Menneisiin hyviin päiviin ja muistoihin kaipaava kappale muistuttaa artistin itsensä mukaan siitä, että elämä on tässä ja nyt.

- Toivottavasti uusi kappaleeni pysäyttää miettimään elämän ainutkertaisuutta. Muistathan biisin, jota kuuntelit joskus rakastuneena tai kun sinulla oli elämäsi hauskimmat bileet? Laita se soimaan - ja olet hetkessä samoissa fiiliksissä. Sisälläsi on tulivuori täynnä rakkautta, iloa, riehakkuutta, liikutustakin. Päällä on vain pieni pölykerros. Ravista se pois ja olet kuin uudesti syntynyt. Kiitos biisinkirjoittajat Tiina Vainikainen ja Atso Soivio, että näette meidän kaipaavien sielujen syvyyksiin ja autatte kohti uutta riemukasta valoa, Kaija Koo kiittelee.

Kaija Koon edellinen single Onnellinen loppu julkaistiin tammikuussa ja se nousi kevään aikana maamme toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi. Kappaleesta tuli monelle korona-ajan voimabiisi.

Kuuntele Hullut päivät Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Kaija Koo