Ruutu
12:10 - 15.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Ruutu Live esittää elokuussa: Pulkkinen Live -sketsiteatteriesitys

Ruutu Live laajenee teatterin maailmaan ja tuo katsojien olohuoneisiin suoran Pulkkinen Live -sketsiteatteriesityksen.

Suositun tv-sarjan hahmoihin perustuva esitys nähdään Ruudussa 22. elokuuta kertamaksullisena tapahtumana.

Pulkkinen Live -sketsiteatteriesitys on kiertänyt menestyksekkäästi Suomen lavoja vuodesta 2017 asti. Ruutua varten luotu uusi versiointi koostuu live-sketseistä, joiden välissä nähdään ennennäkemättömiä videoituja sketsejä. Tv-sarjan rakastetuista hahmoista Pulkkinen Livessä on mukana mm. Pulkkinen, Sauli, Osmo, Taparikollinen, Kopiovastaava, Mauri, Viihdetaiteilija, nyrkkeilijä ja valmentaja. Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut tv-sarjasta tuttu Jari Salmi ja siinä näyttelee Salmen lisäksi Teemu Koskinen.

Pulkkinen Live kuvataan Jari Salmen kotiseuduilla Kemin Laitakarin saaressa:

"Halusin vetää Pulkkinen Live -shown siellä, mistä Pulkkinen-mytologia on lähtöisin. Yhteistyössä Kemin kaupungin kanssa avautui mahdollisuus toteuttaa show ainutlaatuisessa vanhassa sahasaaressa, joka on osin rakennettu sahan hukkarimojen päälle. Luvassa on täysin uusia Pulkkinen-sketsejä. Pääsemme seuraamaan muun muassa Karjalan mummojen tutustumista suomalaiseen omakoti-idylliin yöllinen profetia matkaoppaanaan, Kopiovastaavan kasvavaa koronastressiä ja Taparikollisen ammatinvaihtoa", kertoo Salmi.

Salmi on urallaan näytellyt lukuisissa teattereissa ja tv-sarjoissa. Teemu Koskinen on tehnyt pitkän teatteriuran muun muassa Kouvolan Teatterissa sekä Kotkan kaupunginteatterissa.

Kansan suosikiksi noussutta Pulkkinen-sarjaa esitettiin Nelosella vuosina 1999–2002 ja se voitti kaksi Venla-patsasta. Pulkkinen on rajoja ylittävä sketsisarja, jonka hahmoista jokainen voi löytää palan itseään.

Pulkkinen Live nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Suoran lähetyksen lisäksi ostajilla on katseluoikeus tallenteeseen yhden viikon ajan esityksestä.

Pulkkinen Liven katseluoikeuden voi ostaa Ruudusta 10 euron hintaan.

Pulkkinen Live 22.8. klo 18
Esityksen ohjaus ja käsikirjoitus: Jari Salmi
Rooleissa: Jari Salmi ja Teemu Koskinen
Lavastus: Oskari Löytönen
Puvustus: Marjo Federley ja Kaisa Loponen