Disney
12:10 - 14.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Disney+ starttaa Suomessa 15.9. - ennakkotarjouksella mukaan edullisemmin

Disney+ -suoratoistopalvelu aloittaa Suomessa 15. syyskuuta 2020. Normaalihinta lanseerauksen yhteydessä on 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa.

Ennen aloitusta suoratoistopalvelun voi tilata Suomessa 59,99 €:n esittelyhintaan. Palvelun vuositilauksen ennakkotarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on 14. syyskuuta 2020 (tarjous vastaa 4,99 € kuussa).

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja: lukuisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja vain palvelussa esitettävää lyhytelokuvia.

Palvelussa on lanseerauksen yhteydessä nähtävillä yksinoikeudella yli 25 Disney+ Originals -alkuperäistuotantoa, esimerkiksi paljon odotettu ja Emmy-ehdokkuuksia kahminut Star Wars -sarja The Mandalorian, jonka on käsikirjoittanut ja tuottanut Jon Favreau. Heti katsottavissa on myös High School Musical: The Musical: The Series, joka on suositun elokuvasarjan moderni ja uutta luova, tyyliltään dokumentaarinen sovitus – mukana metatason viittauksia ja tuoreita musiikkikappaleita. Sarjan ääniraidalla on mukana yhdeksän uutta alkuperäiskappaletta elokuvaklassikoista tuttujen suosikkien lisäksi.

Mukana on myös kaksi Emmy-ehdokkuuden saanutta sarjaa: Maailma Jeff Goldblumin silmin, joka tutkii hämäävästi tuttujen esineiden upeaa ja usein hämmästyttävää maailmaa, ja The Imagineering Story: Tarina Disneyn huvipuistoista. Jälkimmäinen seuraa monenkirjavaa ryhmää erikoislaatuisia luovia persoonia, joiden tehtävänä on herättää Disneyn huvipuistojen maailmat eloon. Nämä ja monia muita jännittäviä sarjoja on katsottavissa heti, kun palvelu aloittaa.

Tilaajat voivat katsoa Disney+ -suoratoistopalvelua lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä peräti neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia. Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä.

Disney+ -palvelu aloittaa 15. syyskuuta Suomessa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

artikkelin avainsanat:
Disney Disney Plus