Viaplay
16:10 - 13.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay-alkuperäissarja tulossa: Connie Nielsen ja Christopher Eccleston tähdittävät Close to Me -sarjaa

Viaplay-suoratoistopalvelun uusi alkuperäissarja on englanninkielinen psykologinen draamasarja Close to Me.

Sarjaa tähdittävät palkitut Connie Nielsen (Wonder Woman) ja Christopher Eccleston (Doctor Who), ja se perustuu Amanda Reynoldsin samannimiseen menestysromaaniin. Kuusiosainen sarja saa ensi-iltansa NENT Groupin Viaplay-palvelussa Pohjoismaissa ja Baltiassa vuonna 2021.

Jo Hardingilla (Connie Nielsen) näyttää olevan kaikkea – kaunis talo maaseudulla, hurmaavat lapset ja uskollinen aviomies (Christopher Eccleston). Onnettomuuden seurauksena Jo kuitenkin menettää muistinsa kokonaan edeltävältä vuodelta. Kamppaillessaan muistinsa palauttamiseksi, Jo huomaa, ettei hänen elämänsä ollutkaan aivan niin täydellistä.

Tanskalainen Connie Nielsen on nähty muun muassa elokuvissa Gladiaattori, Wonder Woman, Operaatio Mars, Saalistaja ja Nymfomaniac. Englantilainen Christopher Eccleston on puolestaan pitkän uran tehnyt, Emmy-palkittu näyttelijä, joka muistetaan etenkin roolistaan Doctor Who -sarjassa.

”Tämä kekseliäs, hämmentävä ja kiehtova draamasarja pureutuu petokseen, joka vaanii täydellisen perhe-elämän pinnan alla. Sarjan yllättävät juonenkäänteet, hienosti toteutetut dialogit ja loistava soundtrack imaisevat katsojat mukaansa, ja saavat pohtimaan valkokankailla harvoin käsiteltyä aihetta – naisten keski-iän kriisiä. Sarjassa nostetaan esiin myös kysymys, johon me kaikki voimme samaistua. Kuinka hyvin todella tunnemme itsemme ja läheisemme?” kommentoi NENT Groupin Chief Content Officer Filippa Wallestam.

Sarjan on kehittänyt The Development Partnership ja Great Point Media yhteistyösopimuksessa NENT Studios UK:n kanssa. Tavoitteena on luoda laadukasta draamasisältöä kansainvälisille markkinoille. Close to Me -sarjan ovat tuottaneet Dopamine, ja sen kansainvälisestä jakelusta vastaa NENT Studios UK. Sarja on jo myyty Channel 4:lle Isossa-Britanniassa.