Pixabay
12:10 - 13.08.2020 / viihde / Findance
Ensimmäisenä Suomessa: Foodora tarjoaa mahdollisuuden tilata ruokaa Instagramissa

Instagramin omistava Facebook on lanseerannut ominaisuuden, joka mahdollistaa ruoan tilaamisen suoraan ravintolan Instagram-tilin kautta. Nyt kahvilat ja ravintolat voivat lisätä Instagram-profiiliinsa napin, jota klikkaamalla asiakas voi tehdä suoraan ruokatilauksen ja saada sen toimitettua kotiovelleen.

Mikäli käyttäjä painaa “tilaa ruokaa” -nappia ravintolan instagram-profiilissa tai -tapahtumassa, seuraaja ohjautuu automaattisesti Foodoran palveluun, jossa he voivat valita joko kotiintoimituksen tai noutovaihtoehdon.

“Ihmiset hoitavat nykyään monia arjen toimiaan puhelimen kautta, ja on tärkeää, että eri sovellukset partneroituvat tarjotakseen kuluttajille mahdollisimman käteviä ostopolkuja ja asiakaskokemuksia. Foodora on Suomen ja Pohjoismaiden suurin ruoan tilaus- ja toimituspalvelu, ja uskomme, että yhdessä Instagramin omistavan Facebookin kanssa voimme tarjota kuluttajille vaihtoehdon, joka sopii näppärästi heidän arkeensa”, kertoo Foodoran markkinointijohtaja Nora Särkkä.

“Tiedämme, että yrityksillä on ollut erittäin vaikeaa viime aikoina, mistä syystä pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja, millä sovelluksemme käyttäjät voivat löytää tiensä yritysten palvelujen pariin. Toukokuussa Facebook lanseerasi ominaisuuden, jonka kautta käyttäjät voivat tilata ruokaa suoraan ravintolan Instagram-profiilin kautta. Olemme nyt iloisia kumppanuudestamme Foodoran kanssa, sillä yhteistyön johdosta ihmiset voivat tilata ruokaa ravintoloista helpolla ja turvallisella tavalla”, sanoo Sam Rihani, Facebook Suomen maajohtaja.

Yhteistyö on jo alkanut ja Foodoran ravintolakumppanit voivat lisätä ominaisuuden Instagram-tililleen.

artikkelin avainsanat:
Facebook Foodora Instagram ruoka