MTV Oy
12:10 - 09.08.2020 / tv-sarjat / Findance
Paras vuosi ikinä -komediasarja nähdään MTV3:lla 24.8. alkaen

Paras vuosi ikinä -komediasarja nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin 24. elokuuta klo 21 alkaen.

Huippuarviot saanut sarja kertoo kahdesta elämältä turpiin saaneesta naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta. Pääosissa loistavat Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki, ja tekijätiimissä vaikuttavat Tuffi Filmsin palkitut huipputekijät.

Mainostoimiston AD Karla (Lotta Kaihua), 34, palaa burnoutin jälkeen töihin vain huomatakseen, että kaikki jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Hän päättää irtisanoutua. Hänen vanha ystävänsä, kulttuurin pätkätyöläinen Miina (Ella Lahdenmäki), 34, puolestaan eroaa 17 vuoden avoliitosta, kun miesystävä kertoo löytäneensä elämänsä naisen. Naiset ovat aina heittäneet juttua villeistä eläkevuosista: sitten voi vaikka vetää huumeita, kun ei tarvitse enää suorittaa mitään tai miellyttää ketään.

Karla ja Miina muuttavat yhteen ja kirjoittavat välivuoden to do -listan: perusta rokkibändi, sano suoraan mitä ajattelet, kokeile huumeita, älä rakastu, henkisty, paranna maailma, pane. He päättävät myös perustaa vlogin, jossa muutkin voivat seurata vuotta. Häkeltyneinä elämänsä äkkikäänteestä naiset julistavat elämänsä parhaan vuoden alkaneeksi. Komediasarjan jokaisessa jaksossa naiset toteuttavat jonkin tehtävän listaltaan – mutta lopputulokset ovat yllättäviä.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Seela Sella, Joonas Kääriäinen, Pyry Nikkilä, Pietu Wikström, Niina Koponen, Sara Soulié, Armi Toivanen ja Ernest Lawson.

Käsikirjoituksesta vastaavat Jenni Toivoniemi ja Kirsikka Saari, joka on myös ohjannut sarjan yhdessä Selma Vilhusen kanssa. Tuotannosta vastaavat Elli Toivoniemi ja Venla Hellstedt Tuffi Filmsiltä.