DNA
14:10 - 22.07.2020 / viihde / Findance
DNA aloitti uusien OnePlus Nord 5G -puhelinten myynnin

DNA on aloittanut OnePlus Nord 5G -kännyköiden ennakkomyynnin.

OnePlus Nord 5G -puhelimissa on tehokas kamera, Warp Charge 30T -pikalatauksen mahdollisuus ja pitkään kestävä akku sekä 90hz virkistystaaajuutta tukeva AMOLED-näyttö. Puhelimen kamerassa takana on 48MP neloiskamera ja edessä 32 MP kaksoisetukamera. Warp Charge 30T -pikalatauksen avulla puhelimen akku latautuu puolessa tunnissa lähes tyhjästä (yhden prosentin täyttöasteesta) 70-prosenttisesti täyteen.

OnePlus takaa malliin ohjelmistopäivitykset seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Sen tärkeiden teknisten ominaisuuksien kehittyminen jatkuu siis ainakin seuraavat kolme vuotta.

Puhelimen suositushinta on 8+128 Gt muistilla 399 euroa ja 12+256 Gt muistilla 499 euroa.

– Tässä mallissa on monia hyviä ominaisuuksia ja se täydentää 5G-laitevalikoimaamme hyvin. Kiinnostus 5G-puhelimiin on kasvanut viime aikoina selvästi, ja haluamme tarjota 5G-puhelimia monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, sanoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Ensimmäinen mahdollisuus saada uusi OnePlus Nord 5G -puhelin haltuun on ostaa se OnePlus PopUp -tapahtumassa. Tapahtuma pidetään 30.7.2020 klo 15 - 18 seuraavien kauppakeskusten DNA Kaupoissa: Kauppakeskus Triplassa Helsingissä, Kauppakeskus Hansassa Turussa, Kauppakeskus Ratinassa Tampereella, Kauppakeskus Jumbossa Vantaalla, Kauppakeskus Seppälässä Jyväskylässä ja Ideaparkissa Oulussa. Verkkokaupasta ja myymälöistä ennakkoon eli muuten kuin PopUp-tapahtumassa ostettujen laitteiden toimitukset alkavat elokuun alkupuolella.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Espoossa, Heinolassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vantaalla ja Ylöjärvellä. DNA kehittää ja laajentaa kaikkia verkkojaan jatkossakin aktiivisesti.