Sony
12:10 - 15.07.2020 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 29 / 2020 - mm. Ghost of Tsushima ja Warhammer 40,000: Mechanicus

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -uutuuspelit:

14.7. Neon Abyss

Neon Abyss on nopeatempoinen, roguelikemäinen toimintaloikinta, jossa sukellat Abyssiin Haadeksen perustamassa Grim Squadissa. Se sisältää loputtomasti yhdisteltäviä esineitä ja uniikin luolastojärjestelmän, joiden ansiosta jokainen pelikerta on uusi haaste. Päästä helvetti valloilleen!

14.7. Rocket Arena

Tervetuloa maailmaan, jossa säännöt on kirjoitettu rakettipolttoaineella. Raketit hallitsevat kaikkea Rocket Arenassa, räjähtävässä 3 vs 3 - räiskintäpelissä, jossa et ole koskaan poissa pelistä. Hallitse sankarisi ainutlaatuisia raketteja ja kykyjä, jotta voit hallita areenaa ja tulla mestariksi.

16.7. Bounty Battle

Bounty Battle is the ultimate indie fighting game: a new multiplayer 2D fighter, where you can pit your favourite indie heroes against one another! Indie heroes from games like Guacamelee! and Darkest Dungeon, to Dead Cells, Owlboy & more battle it out in this fighter frenzy.

16.7. #Funtime

#Funtime on räjähtävä kahden ohjaimen räiskintäpeli, jossa ampuminen ei ole ainoa aseesi. #Funtimessa yhdistyvät perinteinen kahden ohjaimen räiskintä ja ainutlaatuinen väritysmekaniikka. Ansaitse bonuspisteitä värittämällä taistelukenttää ja räjäyttämällä reittisi yli ajavat viholliset. Aluksen jatkuvat päivitykset mahdollistavat pidemmät ja vaativammat jaksot. Tätä nopeaa ja hauskaa peliä haluat pelata uudelleen ja uudelleen!

16.7. Superhot: Mind Control Delete

SUPERHOT on hahmon näkökulmasta esitetty ammuntapeli, jossa aika kuluu vain kun liikut.

16.7. Radical Rabbit Stew

Tartu superkauhaan ja vapauta avaruuskokit kajauttamalla kahjot kanit kattilaan - mutta ole nopea tai kanit hyökkäävät! Radical Rabbit Stew tarjoaa sopivasti annosteltua näppärää toimintaa, vauhdikasta kanien mätkimistä, nokkelia pulmia, superkokoisia päävihollisia, mehukasta pikseligrafiikkaa ja säkenöivää musiikkia. Tämä toiminta-arcade-pulmapeli sopii niin uusille pelaajille kuin 16-bittisten retropelien ystävillekin.

16.7. Neversong

Upon waking from a coma, Peet's girlfriend is nowhere to be found. Investigate the screams coming from the heart of Neverwood, the increasingly bizarre behavior of the zombie grownups, and the strange truth about Peet's past in this hauntingly dreamlike fable.

17.7. 198X

A coming-of-age story told through multiple games and genres. Experience the thrill of shooting, driving, jumping, fighting and role-playing in 5 full-blown arcade stages – combined with cinematic pixel-art storytelling.

17.7. Ghost of Tsushima

1200-luvulla mongolivaltakunta on ehtinyt tuhota kokonaisia kansakuntia idän valloitusretkellään. Tsushiman saari on viimeinen linnake Japanin pääsaaren ja mongolien massiivisen laivaston välissä. Laivastoa johtaa armoton ja viekas kenraali Khotun Khan.

Kun saari liekehtii mongolien ensimmäisen hyökkäyksen jälkimainingeissa, samuraisoturi Jin Sakain klaanin pääluku alkaa käydä vähiin. Hän on päättänyt suojella kansaansa ja vallata kotinsa takaisin hinnalla millä hyvänsä. Hänen on hylättävä perinteet, jotka ovat tehneet hänestä soturin, kuljettava aaveen polkua ja vapautettava Tsushima epätavallisen sodan keinoin.

17.7. Warhammer 40,000: Mechanicus

Take control of the most technologically advanced army in the Imperium - The Adeptus Mechanicus in this critically acclaimed turn-based tactical game. Your every decision will shape the missions ahead and ultimately decide the fate of the troops under your command in over 50 hand-crafted missions, including the amazing Heretek DLC missions. Choose your path carefully - the Imperium depends on it.

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4