Alamy / AOP
10:10 - 15.07.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 29 / 2020 - mm. Angry Birds -elokuva 2

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

17.7. Angry Birds -elokuva 2 (USA / Suomi 2019, animaatio)

Angrys Birds -elokuva 2 on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut suomalais-yhdysvaltalainen tietokoneanimoitu elokuva, jonka on ohjannut Thurop Van Orman. Kyseessä on supersuositun Angry Birds -elokuvan jatko-osa, ja se perustuu suomalaisen peliyhtiö Rovion samannimiseen videopelisarjaan. Kakkososassa nähdään ensimmäisestä elokuvasta ja peleistä tutut hahmot. Tällä kertaa sekä Lintusaari että Possusaari ovat vaarassa. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa.

17.7. Good Boys (USA 2019, komedia / seikkailu)

12-vuotiaat Max, Thor ja Lucas päättävät lintsata koulusta, koska haluavat oppia suutelemisen salat ennen pussausbileitä. Seurauksena on sarja eeppisen huonoja valintoja. Pääosissa Jacob Tremblay, Keith L. Williams ja Brady Noon.

18.7. Kill Chain (USA 2019, toiminta / trilleri)

Salamurhaajien yhteenotto käynnistää tapahtumaketjun, jossa tulee ruumiita, kun lahjotut kytät, gangsterit, ammattitappaja, kohtalokas nainen ja entinen palkkasoturi listivät, pettävät ja kostavat. Nicolas Cage tähdittää.