Alamy / AOP
10:10 - 14.07.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 29 / 2020 - mm. uusi fantasiasarja Cursed

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

14.7.

Huumeliiketoiminta (dokumenttisarja)

Entinen CIA:n analyytikko seuraa kuuden laittoman aineen rahavirtoja ymmärtääkseen huumebisneksen alkuperän ja todellisen vaikutuksen.

Kaksoismurha (USA 1999, rikoselokuva)

Miehensä murhasta lavastettu ja tuomionsa kärsinyt Libby päättää ottaa "edesmenneen" siipan päiviltä ihan oikeasti.

Urzila Carlson: Overqualified Loser (standup)

Stand up -koomikko Urzila Carlson naurattaa yleisöä ajatuksillaan Suurimman pudottajan uusista kilpailijoista, seksinauhakatumuksista ja laatikkoviinikrapuloista.

Yhdessä olemme vahvoja (dokumentti)

Aktivistit ympäri maailmaa taistelevat epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja muutoksen puolesta dokumentissa, joka seuraa heidän osallistumistaan Solidarité-musiikkivideoon.

15.7.

Luomukonstit vai leikkaus? Ennen ja jälkeen (tosi-tv)

Ihon- ja kauneudenhoitoon erikoistunut hoitaja Jamie ja plastiikkakirurgi Sheila Nazarian tuovat asiakkaiden parhaat puolet esiin alan tuoreimpien toimenpiteiden avulla.

Pelimiehiä (italialainen komedia)

Lyhyistä tarinoista koostuva elokuva tarjoaa korneja valheita ja seksikkäitä yllätyksiä, kun miehet yrittävät selviytyä ihmissuhteiden ja uskollisuuden karikoissa.

Pimeä halu (meksikolainen mysteerisarja - 1. tuotantokausi)

Naimisissa oleva Alma viettää poissa kotoa kohtalokkaan viikonlopun, joka sytyttää intohimon, päättyy tragediaan ja saa hänet kyseenalaistamaan totuuden läheisistään.

16.7.

Intialaisia naimakauppoja (tosi-tv)

Avioliittovälittäjä Sima Taparia perehdyttää asiakkaita USA:ssa ja Intiassa järjestetyn avioliiton saloihin ja kertoo, kuinka tapa nykypäivänä toimii.

MILF (ranskalainen komedia)

Etelä-Ranskassa kolme neljäkymppistä ystävystä yrittää selviytyä menetyksistä ja sydänsuruista mutta ryhtyy myös kuumiin suhteisiin nuorempien miesten kanssa.

Vaarallinen kohtaaminen (psykologinen trilleri)

Asianajaja joutuu karmeaan kissa ja hiiri -leikkiin, kun vanhan kaverin kanssa drinkillä käynti johtaa pakkomielteeseen, joka vaarantaa kaikki hänen läheisensä.

17.7.

Cursed (fantasariasarja - 1. tuotantokausi)

Maagisilla voimilla ja legendaarisella miekalla varustautunut nuori neito Nimue yhdistää voimansa hurmaavan palkkasoturi Arthurin kanssa pelastaakseen kansansa.

Isä, sotilas, poika (dokumenttielokuva)

Brian Eisch haavoittuu vakavasti Afganistanissa. Tästä alkaa hänen ja hänen poikiensa matka, jolla käsitellään uhrautumista ja pelastusta.

Suusta suuhun (brasilialainen draamasarja)

Syrjäisessä karjatilallisten yhteisössä syntyy paniikki, kun salaperäinen suutelemalla tarttuva tauti leviää nopeasti paikallisten lukiolaisten keskuudessa.