Samsung
14:10 - 12.07.2020 / musiikki / Findance
Samsung tarjoaa nyt Apple Music -palvelussa synkronoidut sanoitukset

Samsungin Smart tv -malliston laitteissa on nyt tarjolla Apple Musicin toiminto, joka näyttää täydellisesti ajoitettuja laulun sanoituksia kappaleen soidessa. Palvelu on käytössä vuosina 2018–2020 valmistetuissa Samsung Smart tv -malleissa.

Samsung toi ensimmäisenä tv-merkkinä Apple Musicin saataville Smart tv -malleihin aikaisemmin tänä vuonna. Nyt käyttäjäkokemus paranee ja monipuolistuu, kun mukana ovat myös Apple Musicin ajastetut sanoitukset.

Apple Musicin aikasynkronoidut sanoitukset toimivat Samsung Smart TV:sä saumattomasti ja intuitiivisesti. Käyttäjä voi kelata laulun läpi selaamalla sanoitusta, pysähtyä tiettyyn kohtaan, mennä suoraan kertosäkeeseen tai tarkistaa, missä kappaleen kohdassa juuri nyt ollaan.

Samsung Smart TV:n käyttäjät voivat ladata Apple Musicin Samsung Smart TV App Store -sovelluskaupasta, kirjautua tililleen Apple-tunnuksellaan tai aloittaa kirjautumisprosessin suoraan televisiosta. Samsung Smart TV:n omistajat voivat kokeilla Apple Musicia ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan henkilökohtaisella, perhe- tai opiskelijatilauksella.

artikkelin avainsanat:
Apple Apple Music Samsung tech