HBO
12:10 - 12.07.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tarjoaa syksyllä uuden Luca Guadagnino -sarjan We Are Who We Are

HBO Nordic aloittaa syksyllä uuden HBO-sarjan We Are Who We Are.

Call Me By Your Name -elokuvasta tutun Luca Guadagninon uutuussarja seuraa amerikkalaisnuorten varttumista italialaisessa sotilastukikohdassa.

Sarja tarkastelee ystävyyttä, ensirakkautta ja identiteettiä, ja tempaa katsojan syvälle teini-iän innostuksen ja ahdistuksen pyörteisiin.

Luca Guadagnino on ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja, joka tunnetaan vangitsevasta visuaalisesta tyylistään sekä vaikuttavista psykologisista henkilökuvistaan. Guadagninon elokuvista I Am Love ja A Bigger Splash olivat ehdolla sekä Oscar-palkinnon, Golden Globen että BAFTA-palkinnon saajiksi, ja jättimenestys Call Me By Your Name sai tunnustusta Oscar- ja BAFTA-ehdokkuuksien muodossa.

We Are Who We Are -sarjaa tähdittävät muun muassa Chloe Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier ja Sebastiano Pigazzi.

Jack Dylan Grazer nähdään ujon, neljätoistavuotiaan Fraserin roolissa. Fraser muuttaa New Yorkista sotilastukikohtaan Venetoon äitiensä Sarahin (Chloë Sevigny) ja Maggien (Alice Braga) kanssa, jotka työskentelevät kumpikin Yhdysvaltain armeijassa. Jordan Kristine Seamón näyttelee rohkean ja itsevarman oloista Caitlinia, joka puhuu italiaa ja on perheineen asunut sotilastukikohdassa jo vuosia.

We Are Who We Are on HBO:n ja Skyn yhteistuotanto, jonka vastaavana tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana toimii Luca Guadagnino.

Katso sarjan teaseri alta: