Kustannusosakeyhtiö Otava
18:10 - 02.07.2020 / viihde / Findance
Uusi Ratamo-romaani Tsaarin ruoska julki 9.7.

Artikkeli sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä.

Uusi Ratamo-romaani Tsaarin ruoska ilmestyy 9. heinäkuuta.

Taavi Soininvaaran uutuustrillerissä TV-sarjastakin tuttu Supo-etsivä Arto Ratamo tutkii miljardien kokaiinikauppaa.

Kaksi suomalaismiestä on järjestellyt Espanjaan satojen kilojen huumekaupat. Suunnitelma kuitenkin sakkaa heti alkuunsa, ja toinen miehistä tapetaan jo Galiciassa hakureissulla. Ulkomaantoimintaoikeudet saaneen Supon Arto Ratamo on sattumoisin samaan aikaan Galiciassa vaeltamassa Santiago de Compostelan kävelyreittiä. Kun tapetun suomalaisen kännykästä paljastuu puheluita venäläisen diplomaatin kanssa, Ratamo alkaa tutkia kovaonnisten miesten tapausta. Selviää, että Venäjän suurlähetystöjä käytetään kokaiinin jakeluun. Mihin huumerahaa tarvitaan? Tekeillä on jotakin mikä saattaa piirtää uusiksi Euroopan rajat.

Taavi Soininvaaran (s. 1966 Imatralla) trillerit pureutuvat kansainvälisen politiikan, talouden, teknologian ja rikollisuuden ajankohtaisiin kysymyksiin ja kuuluvat lajin ehdottomaan kärkeen Suomessa. Soininvaara on palkittu Suomen dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnolla, ja hänen teoksiaan on käännetty menestyksekkäästi myös saksaksi.

Tsaarin ruoska on Soininvaaran kuudestoista Ratamo-trilleri. Ratamosta on tehty myös tv-sarja, jossa pääosaa näytteli Samuli Vauramo.

Kirjan voi tilata *täältä.