Viaplay
16:10 - 02.07.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay starttaa elokuussa uuden rikostrillerin Partisan - sarjan tähti Sofia Karemyr kommentoi

Viaplay aloittaa 16. elokuuta uuden alkuperäissarjan Partisan.

Idyllisen maatilan pinnan alla on piilossa jotain epäilyttävää. Johnny (Fares Fares) soluttautuu osaksi yhteisöä tutkiakseen epäiltyä rahanpesuvyyhtiä. Miehen tehtävänä on paljastaa laaja rahanpesujärjestelmä ja kerätä tarpeeksi todisteita yhteisön johtajaa, Kentiä (Johan Rheborg), vastaan. Rahanpesun lisäksi Johnny havaitsee yhteisön sisällä olevan kuitenkin myös muita, synkkiä salaisuuksia.

Elokuussa ensi-iltansa saavan rikostrillerin näyttelijäkaarti on vakuuttava. Pääosissa nähdään ruotsalaistähdet Fares Fares, joka nähtiin hiljattain 19 Emmy-ehdokkuutta ahmineessa Chernobyl-sarjassa sekä Johan Rheborg (Solsidan), joka kuuluu naapurimaamme parhaiden koomikoiden joukkoon. Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Sofia Karemyr (Rakasta Mua, Nuori Astrid), Anna Björk (A Girl With A Dragon Tattoo), Emilie Garbergs (Aniara) sekä Ylvali Rurling ja Linus Wahlgren.

- Partisan on jännittävä trilleri, jolla on erittäin hyvä käsikirjoitus. Tarinassa on myös tärkeä opetus siitä, kuinka pimeyttä voi löytyä myös kaikkein kauneimpien asioiden alta. On sanomattakin selvää, että käsikirjoitus kosketti minua syvästi. Kuvausten aikana oli hetkiä, joina sarjan tarina kouraisi minua vatsanpohjasta. Vaikka kyseessä on kuvitteellinen sarja, on siinä myös kohtauksia, jotka ovat osa useiden ihmisten todellisuutta, kertoo Sofia Karemyr.

Partisanin on tuottanut Warner Bros., joka on aiemmin tuottanut Viaplaylle myös suositun Rakasta Mua -draamasarjan. Sarjan tuottaja toimii Johanna Wennerberg ja luovana tuottajana Fares Fares.

Katso teaseri alta: