Jaguar Land Rover Finland & Baltics
14:10 - 26.06.2020 / viihde / Findance
Jaguar I-PACE -sähköauto uudistuu - aiempaa nopeampi lataus

Jaguar I-PACE tarjoaa jatkossa uuden nopean, intuitiivisen viihdejärjestelmän ja nopeamman latausmahdollisuuden.

Uudistetussa Pivi Pro -tieto-viihdejärjestelmässä on parannettu EV-navigointi, joka näyttää, onko lähellä olevat latausasemat vapaana vai käytössä, mitä ne maksavat ja kuinka kauan lataaminen kestää (toiminnon kattavuudessa on alkuun markkinakohtaisia eroja). Pivi Pro sisältää kaksi sisäänrakennettua SIM-korttia.

Lisää uusia varustevaihtoehtoja mm. ClearSight - digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta sekä puhelimen langaton lataus.

Auton sisäinen vaihtovirtalaturin teho on nyt 11 kW ja se tukee kolmivaihelatausta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia nopeammasta lataamisesta AC-latausasemaa käytettäessä.

Aiempi latausnopeus, jopa 35 km tunnissa, nopeutuu parhaimmillaan 53 km:iin tunnissa, kun auto on kytkettynä kolmivaihesähköllä toimivaan AC-latausasemaan. Lataus täyteen vie vain 8,6 tuntia. Kun lataat "tien päällä", 50 kW:n DC-pikalaturi lisää toimintamatkaa jopa 63 km 15 minuutissa, kun taas 100 kW:n DC-pikalaturi lisää samassa ajassa jopa 127 km. I-PACEn toimintamatka yhdellä täydellä latauksella on 470 km (WLTP).

Uudistuneen I-PACE malliston ennakkohinnat alkavat 85 375 eurosta ja ne niiden toimitukset alkavat vuoden viimeisellä neljänneksellä.

artikkelin avainsanat:
autot I-PACE Jaguar