EPA / AOP
16:10 - 22.06.2020 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikko 26 / 2020 - mm. Assetto Corsa Competizione ja murhamysteeri Night Call

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

23.6. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Valmiina lapset? Kulttiklassikko on palannut yhtä sienimäisen siistinä kuin aiemminkin! Pelaa Paavoa, Patrikia ja Sannaa ja näytä ilkeälle Planktonille, että paha saa palkkansa (joka on vielä pienempi kuin johtaja Ravun maksama). Haluatko pelastaa Tangalan röyhkeiltä roboteilta? Tietenkin! Haluatko tehdä alkkaribenjihypyn? Miksipä et? Haluatko pelata uutta moninpelimuotoa? Taistelu alkaa!

23.6. Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione on uusi virallinen GT World Challenge -videopeli. Pelin erityisen korkealaatuisen simulaation ansiosta koet GT3-tyyppihyväksyttyjen mestaruuskilpailujen aidon tunnelman, kun ajat kilpaa virallisia kuljettajia, talleja ja autoja vastaan oikeilla radoilla.

24.6. Night Call

Night Call on Pariisiin sijoittuva noire-tyylinen murhamysteeripeli. Yrität tienata leipäsi taksikuskina ja samalla avustaa tutkimuksissa tekemällä sitä, mitä osaat parhaiten: jututtamalla ihmisiä heidän ollessaan kyydissäsi.

24.6. Octonaut

The world has been taken over by an alien invasion. On the eve of destruction, humanity called out for their last hope. Octonaut we need your help!

24.6. A Summer with the Shiba Inu

Syd the Shiba Inu quits her job in Canine-da, and goes to fight other dogs on an Island. What could go wrong? Your choices matter - there are multiple drastic ways to change the fate of Shiba Island, with 10+ variants depending on how you treat the dogs you meet along the way.

25.6. Observation

Observation is a sci-fi thriller uncovering what happened to Dr. Emma Fisher, and the crew of her mission, through the lens of the station’s artificial intelligence S.A.M.

25.6. The Messenger

Nuoren ninjan kylä joutuu demonihyökkäyksen kohteeksi, ja hän lähtee matkalle halki kirotun maailman viemään kääröä, josta riippuu hänen klaaninsa selviytyminen. Klassisena toimintahyppelynä alkava peli kehittyy pian mittavaksi aikamatkustusseikkailuksi, joka on täynnä jännitystä, yllätyksiä ja huumoria.

26.6. Yes, Your Grace

In this kingdom management RPG, petitioners will arrive in the throne room each turn to ask for your advice and assistance. Decide whether to help them with their problems, or to conserve resources for more important matters. Remember: supplies are limited, and not everyone has the kingdom’s best interests at heart...

26.6. Tower of Time

Johda sankarijoukko Ajan torniin, joka on kuin pystysuora taistelukenttä täynnä taruja, mysteerejä ja taisteluita. Tower of Time on yhdistelmä klassisia roolipelejä ja haastavia taktisia taisteluita. Se tekee jokaisesta taistelusta taikuutta ja voimaa vaativan pulman. Hidasta aikaa tai pysäytä se kokonaan, kun mietit siirtojasi. Sijoita soturisi strategisesti, hallitse taistelukenttää tarkoilla loitsuilla ja torju hyökkääjät tehokkailla manöövereillä.

26.6. Conan Chop Chop

Astu Conan Barbaarin maailmaan, matkaa sen omituisten ja ihmeellisten olentojen joukossa... ja murskaa kaikki palasiksi tässä eeppisessä, 1–4 pelaajan rogue-lite-hakkauspelissä.

30.6. Hunting Simulator 2

Vaella Teksasin aavikolla sekä Coloradon ja Euroopan metsissä jahtikoirasi kanssa 33:n eri eläinlajin jäljillä. Valitse metsästysvälineesi yli 160 virallisesta aseesta, varusteesta ja vaatteesta (mukana mm. Browning, Winchester ja Bushnell).