Alamy / AOP
08:10 - 15.06.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 25 / 2020 - mm. Slender Man ja Wasp Network

Netflix -uutuudet tällä viikolla:

15.6.

The Goldfinch (USA 2019, draama)

Nuorukaisen kohtalo kietoutuu yhteen kuuluisan maalauksen kanssa sen jälkeen kun hänen äitinsä kuolee pommi-iskussa museossa.

16.6.

Slender Man (USA 2018, kauhu)

Kadonnutta ystäväänsä epätoivoisesti etsivä tyttöporukka kutsuu esiin olennon, jonka uskoo vieneen hänet – internet-tarinoiden myyttisen ja pahansuovan Slender Manin.

17.6.

No More F*cks To Give (stand up)

Ruotsalainen Mia Skäringer yhdistelee intiimissä ja säkenöivässä spesiaalissaan napakkaa huumoria, reipasta musiikkia ja vilpittömiä elämänpohdintoja.

18.6.

A Whisker Away (anime-elokuva)

Erikoinen tyttö muuttuu kissaksi saadakseen ihastuksensa huomion. Ennen kuin hän huomaakaan, raja ihmisen ja eläimen välillä alkaa hämärtyä.

The King: Eternal Monarch (korealainen rikossarja - 1. tuotantokausi)

Nykyajassa elävä korealainen keisari astuu salaperäisestä portista rinnakkaismaailmaan, missä hän kohtaa pippurisen poliisin.

19.6.

Food Wars!: Shokugeki no Soma (manga-sarja)

Nuori keittiömestari Soma ilmoittautuu arvostettuun Totsukin kokkikouluun. Siellä hänen on pärjättävä yliampuvissa kokkaustaisteluissa, tai hänet erotetaan.

Kadonnut luoti (ranskalainen toimintatrilleri)

Rikostaustainen mekaanikkonero saa murhasyytteen, ja vain rikoksessa käytetty luoti voi todistaa hänen syyttömyytensä. Miehen on löydettävä kadonnut auto, jossa se on.

Lattia on laavaa (tosi-tv-kilpailu)

Joukkueet kisaavat laavan valtaamissa huoneissa hyppelemällä tuoleilla, roikkumalla verhoissa ja riippumalla kattokruunuissa. Ihan tosi.

Lorukylässä tapahtuu (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Hauskanpitoa rakastavat ystävykset Kaisla ja Kajo ratkovat pulmia musiikin ja mielikuvituksen avulla kylässä, jossa asustelee monia tuttuja loruhahmoja.

One-Way to Tomorrow (turkkilainen romanttinen draama)

Kaksi muukalaista kohtaa Izmiriin matkalla olevassa junassa. Pian he huomaavat, että molempien myrskyisä rakkauselämä kietoutuu yllättävällä tavalla yhteen.

Tanssiryhmä (komediaelokuva)

Itsekeskeinen tanssija mokaa koe-esiintymisen Broadwaylla ja palaa haluttomasti kotiin, missä hän suostuu valmentamaan sekalaista tanssiryhmää suureen kilpailuun.

Wasp Network (espanjalainen elokuva)

Tosipohjaisessa tarinassa kuubalaisvakoojat soluttautuvat maanpakolaisiin 1990-luvulla pysäyttääkseen maahansa kohdistuvan terrorismin, mutta saavat maksaa kovan hinnan. Penelope Cruz tähdittää.

21.6.

Borgen (poliittinen draamasarja)

Draamasarjassa Birgitte Nyborg päätyy järkyttävien tapahtumien seurauksena Tanskan ensimmäiseksi naispääministeriksi.