Nana Simelius
18:10 - 12.06.2020 / musiikki / Findance
Robin Packalen julkaisi Benefits-singlen - musiikkivideolla mukana myös Suomen Instagram-tähti Joalin Loukamaa

Robin Packalen on julkaissut uuden singlen Benefits.

Kappaleelle julkaistaan myös myös Nana Simeliuksen ohjaama musiikkivideo, jossa Robinin vastanäyttelijänä on valtavan seuraajamäärän sosiaalisessa mediassa saalistanut suomalaislaulaja Joalin Loukamaa, joka tunnetaan kansainvälisestä Now United -ryhmästä.

- Benefits on biisi, josta oon kokonaisuudessaan todella ylpeä. Biisi on luonteeltaan synkkä, mutta samalla myös intensiivisen jännitteinen. Sanoituksissa pintaa syvemmältä voi löytää ahdistuneisuuden tunteen siitä, miten pahimmassa tapauksessa parisuhde enemminkin vie kuin tuo energiaa, Robin summaa ja jatkaa:

- Ennen kaikkea siistiä saada taas musaa pihalle ja kuulla mitä mieltä ihmiset ovat.

Uuden singlen tuotannosta vastaavat suomalaistuottajat Joonas Angeria ja Jukka Immonen ja sen tekijöihin lukeutuvat Packalen, Angeria sekä amerikkalaiskirjoittajat John Thomas Roach (Jonas Blue, Jessie Reyez) ja Whitney Phillips (Ariana Grande, Justin Bieber).

Robinilla on albumin verran musiikkia valmiina ja kappaleita tullaan julkaisemaan tasaisesti tulevien kuukausien varrella. Aikaisemmin artistilta on saatu kaksi kansainvälistä singleä: Suit That ja platinarajan ylittänyt I’ll Be With You.

Kuuntele Benefits Spotifyssa ja katso musiikkivideo YouTubessa: