DNA
18:10 - 06.06.2020 / viihde / Findance
DNA avasi 5G-verkon Jyväskylässä, Oulussa ja Raahessa - tulossa olevien paikkakuntien lista julki

DNA:n 5G-verkko on laajentunut Jyväskylään, Ouluun ja Raaheen.

5G-palvelut ovat nyt saatavilla muun muassa Jyväskylän keskustassa, Harjulla ja Puistolassa. Jyväskylän 5G-verkkoa laajennetaan myös uusille alueille kesän mittaan.

– DNA:n 5G-verkon rakentaminen on edennyt Jyväskylässä suunnitellusti. Tulevina kuukausina laajennamme Jyväskylän 5G-verkkoa entisestään. Teemme jatkuvia investointeja verkkojemme kuuluvuuden ja kapasiteetin parantamiseen. Tällä tavoin huolehdimme osaltamme yhteiskunnan kannalta merkittävän verkkoinfrastruktuurin toimivuudesta ja kehittämisestä, DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.

Oulun 5G-palvelut ovat saatavilla Oulun keskustan lisäksi Martinniemessä, Linnanmaalla, Oulun yliopiston alueella, Koskikeskuksessa, Pikisaaressa, Kellossa, Pöllönperässä ja Lopakassa.

Raahessa 5G-palvelut ovat puolestaan saatavilla Lehmirannassa, Ollinsaaressa ja Yritysperässä.

Lähiaikoina DNA:n 5G-verkko laajenee Kuopioon, Pirkkalaan, Heinolaan, Lahteen, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Jyväskylän, Oulun ja Raahen lisäksi Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla ja Porissa.

artikkelin avainsanat:
dna kännykät tech