Kaiku Recordings
12:10 - 05.06.2020 / musiikki / Findance
Spekti julkaisi uuden singlen Vain yksi sinä - "Kappale käsittelee itselle sen oikean kumppanin löytämistä"

Spekti on julkaissut uuden singlen Vain yksi sinä, jossa vierailee Titta.

Inspiraationa rakkauslaululle on toiminut julkaisuviikonlopulle osuva artistin 1-vuotishääpäivä.

- Kappale käsittelee itselle sen oikean kumppanin löytämistä. Kappaletta voikin ajatella huomionosoituksena puolisolleni, kertoo Spekti.

Useista valtavista bilehiteistään tunnettu artisti teki yllätyssiirron vakavampien aiheiden pariin platinasinglellään Ennen ku mä delaan ja uusi single jatkaa tätä kehitystä.

- Tällä hetkellä mua kiinnostaa kehittyä erityisesti laulunkirjoittajana ja pyrin käsittelemään aiempaa enemmän myös ns. ”isoja” teemoja”, Spekti kertoo.

80-lukuvaikutteisen tuotannon takana on Joonas Angeria.

- Etsiessäni sopivaa naisääntä kertosäkeeseen, ihastuin Titan saundiin ja omaan materiaaliin. Hän sopii mielestäni tähän kappaleeseen täydellisesti.

Spektin soundin laajenemista myös hip hop -kentän ulkopuolelle alleviivaa siirtyminen Kaiku Recordings -levymerkille. Sekä Rähinä Records että Kaiku Recordings toimivat Kaiku Entertainment -musiikkiyhtiön alaisuudessa.

- Siirtymiseen uudelle levymerkille ei liity mitään dramatiikkaa. Olen iloinen, että yhteistyö Kaiun kanssa jatkuu ja rinnallani on sitoutunut kumppani, jonka kanssa katsoa tulevaisuuteen. Rähinään kuulun ilolla ja ylpeydellä edelleen, vaikka en sen nimistä yritystä enää edustakaan, summaa Spekti.

Kuuntele Vain yksi sinä Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Spekti Titta