Alamy / AOP
22:10 - 05.06.2020 / viihde / Findance
Suomalaiset miehet käyttävät eniten rahaa seksileluihin - tekoälyä hyödyntävä itsetyydytyskone Autoblow A.I. noussut suureen suosioon

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkki merkitty *-merkillä.

Suomalaisten miesten yöpöydän laatikoissa tuntuu olevan runsaasti tilaa seksileluille. Eroottisten tuotteiden verkkokauppa Sinful nimittäin selvitti, että Suomen miehet käyttävät keskimäärin eniten rahaa ostaessaan omaan käyttöön tarkoitettuja itsetyydytysvälineitä verrattuna muiden Pohjoismaiden miehiin.

Sinfulin mukaan suomalaiset miehet erottuvat selvästi muista Pohjoismaista, kun katsotaan tarkemmin, minkä tyyppisiä itsetyydytysvälineitä miehet ostavat. Muissa maissa shoppaillaan halpoja mutta käytännöllisiä seksileluja, kun taas suomalainen mies keskittyy laadukkaisiin, teknologiaa hyödyntäviin tuotteisiin, jotka yleensä maksavat hieman enemmän.

- On selkeästi nähtävissä, että suomalaiset miehet käyttävät huomattavasti enemmän rahaa itsetyydytystuotteisiin verrattuna muihin Pohjoismaihin. He satsaavat keskimäärin 37 prosenttia enemmän yksittäiseen itsetyydytysvälineeseen kuin tanskalaiset miehet, jotka sijoittuivat vertailussa rahankäyttäjien häntäpäähän, toteaa Sinfulin tiedottaja Rune Kjelsmark, joka paljastaa lisäksi tuotteen, joka miellyttää suomalaisia miehiä eniten:

- Tällä hetkellä suosituin tekninen masturbaattori suomalaisten miesten keskuudessa on Autoblow A.I., joka on tekoälyä hyödyntävä itsetyydytyskone. Se on malliesimerkki high tech -seksilelusta, joka on hinnaltaan kalliimpi kuin muiden Pohjoismaiden suosituimmat miesten seksilelut. Autoblow A.I. -tuotteeseen voit tutustua tarkemmin täällä*.

Miesten ohella myös suomalaiset naiset suosivat teknisiä seksileluja, mutta monen ostoskorista löytyy edelleen perinteisempiäkin itsetyydytysvälineitä.

- Naisten ehdoton lempilelu on suosittu ja innovatiivinen ilmavirtaa hyödyntävä klitoriskiihotin, joka sekin on tekniikaltaan edistynyt seksilelu. Toiselle sijalle nousee kuitenkin aivan tavallinen 19 senttimetrin mittainen dildo, kertoo Rune Kjelsmark, joka on vertaillut suomalaisten naisten suosikkituotteiden myyntiä muiden Pohjoismaiden lukuihin:

- Ilmavirtaa käyttävät klitoriskiihottimet ovat ilmiselvä voittaja ihan kaikkien pohjoismaisten naisten parissa, mutta vain Suomessa dildo sijoittuu näin korkealle suosituimpien itsetyydysvälineiden listassa.

Sinfulin analyysin mukaan muualla Pohjoismaissa naiset suosivat yleensä G-pistevibraattoreita, rabbit-vibraattoreita tai Magic Wandeja, jotka toimivat joko paristoilla, akulla tai verkkovirralla.

Sinfulin valikoiman pääset katsastamaan täällä*

artikkelin avainsanat:
aikuisviihde Autoblow A.I. for men seksi Sinful