Isabel Andersson
10:10 - 30.05.2020 / musiikki / Findance
Sana julkaisi uuden singlen Hetkeekään - " jokainen meistä ansaitsee aidon onnen ja rakkauden"

Sana on julkaissut uuden singlen Hetkeekään.

- Kappale tehtiin koronakevään aikana. Ajelin yhden pysähdyksen taktiikalla Oulusta Helsinkiin tuottajani Vesan luokse, jossa yövyin. Olin siellä muutaman päivän, jonka aikana biisi syntyi ajatuksesta toteutukseen. Koronan vaikutus näkyi äänityksissä siinä, ettei studiolla vieraillut perinteiseen tapaan muita, vaan stemmatkin tehtiin etänä, Sana kertoo.

- Korona pyyhki multakin keikkakalenterin tyhjäksi ja vei myös karaokejuontajan ja tuote-esittelijän työt. Kun yht'äkkiä aikaa olikin, aloin ulkoilemaan enemmän ja huolehtimaan itsestäni. Innostuin myös laittamaan pihaa ja istutin mielettömästi kukkia piristämään. Ehkä pieni pysähdys teki mulle ihan hyvää.

- Varmasti moni jumittaa suhteessa, jossa ei välttämättä ole edes onnellinen. Sitä turtuu ja tyytyy siihen tunteeseen, vaikka todellisuudessa jokainen meistä ansaitsee aidon onnen ja rakkauden, Sana toteaa.

Kuuntele Hetkeekään Spotifyssa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!