Yellow Film & TV
22:10 - 30.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Aitio jatkaa Downshiftaajat-sarjaa - 3. kauden traileri julki
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Artikkeli sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *.

Elisa Viihde -alkuperäissarja Downshiftaajat jatkuu 25. kesäkuuta Aitio-palvelussa.

Downshiftaajien kolmannella kaudella Kuuseloiden elämä mullistuu, kun Tommi (Jussi Vatanen) saa yllättävän työtarjouksen kotiseudultaan Hankalammelta. Tommin ja Sadun (Iina Kuustonen) paluumuutto maaseudun rauhaan ei kuitenkaan suju ihan niin pehmeästi kuin suunnitelmissa on ollut, sillä vastassa onkin hieman hankalampi projekti. Elämänarvojaan pohtivat myös Helsinkiin jääneet Aaro ja Pia Jalonen (Mikko Leppilampi ja Niina Lahtinen), jotka ovat päätymässä avioeroon. Avioeron harkinta-aikana pienen Viljamin vanhempien suhteita mutkistaa lisäksi Pian Olavi-isä, joka aloittaa bisnekset yhdessä Aaron kanssa. Yksinelävä Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) puolestaan pelkää kuollakseen yksin vanhenemista ja etsii itselleen elämänkumppania.

Draamasarjan kolmannen kauden ovat ohjanneet Juha Lankinen (Suden hetki, Uusi päivä) ja Antti Heikki Pesonen (Sipoon herttua 2, Päin seinää, Roba). Sarjan ovat tuottaneet Marko Talli ja Anni Pänkäälä Yellow Film & TV:stä.

Kokeile Elisa Viihde Aitiota kuukausi puoleen hintaan. Voit perua tilauksen koska tahansa. Etujakson jälkeen 9,90 €/kk. Klikkaa * tästä

Katso Ei haukku haavaa tee -traileri alla: