Alamy / AOP
08:10 - 25.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 22 / 2020 - Queen of the South ja Pukumiehet jatkuvat - lisäksi paljon reality-sarjoja

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

25.5.

Snowpiercer (scifi-sarja - 1. tuotantokausi)

Maapallo on jään peitossa. Viimeiset selviytyjät elävät maata kiertävässä junassa yrittäen tulla toimeen keskenään ja säilyttää hauraan keskinäisen tasapainonsa.

26.5.

Hannah Gadsby: Douglas (standup)

Hannah Gadsby palaa lavalle toisessa spesiaalissaan ja sukeltaa syvälle julkisuuden, identiteetin ja erikoisten koirapuistokohtaamisten suohon.

27.5.

Jeffrey Epstein: Sikamaisen rikas (dokumenttisarja)

Selviytyjien tarinoihin perustuvassa dokumenttisarjassa selvitetään, miten seksirikoksista tuomittu Jeffrey Epstein käytti rikkauttaan ja valtaansa niiden toteuttamiseen.

Pukumiehet - Suits (draamasarja - 8. tuotantokausi)

Opintonsa keskeyttänyt Mike tekee älyllään vaikutuksen kuuluisaan juristiin, joka värvää hänet asianajotoimistoonsa.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

28.5.

Dorohedoro (animesarja - 1. tuotantokausi)

Nikaido auttaa muistinsa menettänyttä ystäväänsä Caimania, joka haluaa päästä eroon liskonpäästään tappamalla kirouksen langettaneen velhon. Monttu on suuressa vaarassa.

Intuitio (argentiinalainen rikoselokuva)

Pipa työstää ensimmäistä isoa juttuaan poliisina ja tutkii samalla myös pomoonsa kohdistuvia murhaepäilyjä. Elokuva on Perdidan esiosa.

Queen of the South (rikosdraamasarja - 4. tuotantokausi)

Teresa on pakotettu työskentelemään kartellille, joka tappoi hänen poikaystävänsä, mutta luottaa uskolliseen ystäväänsä ja salaperäiseen muistikirjaan selviytyäkseen.

29.5.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room (standup)

Kenny Sebastian yhdistää esityksessään musiikin ja stand-upin. Hän pohdiskelee nuhjuisia jalkineita, lentokyvyttömiä lintuja ja pelkoaan siitä, ettei ole kyllin hauska.

Space Force (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Neljän tähden kenraali käy pitkin hampain yhteistyöhön omalaatuisen tiedemiehen kanssa. Heidän tehtävänsä on saada nousuun USA:n armeijan uusi haara, avaruusvoimat.

31.5.

44 kissaa (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Laulavat karvaturrit Lampo, Milady, Pilou ja Lihapulla seikkailevat ja musisoivat yhdessä.

Atlantan täydelliset naiset (reality-sarja)

Ohjelmasarjan kolmannessa osassa päästään tutustumaan Atlantan täydellisiin naisiin. Kissatappelut, uramunaukset ja yliampuvat ystävät takaavat, että draamaa riittää.

Beverly Hillsin täydelliset naiset (reality-sarja)

Hittisarja siirtyy Beverly Hillsiin. Luvassa on täyttä draamaa, kun varakkaat naiset riitelevät, ryyppäävät ja tälläytyvät.

Kardashianit (reality-sarja)

Siskokset Kim, Kourtney ja Khloé nousevat äitinsä Krisin jämäkällä avulla kansainväliseen tähteyteen tässä hauskassa, hohdokkaassa ja koukuttavassa sarjassa.

Married to Medicine (reality-sarja)

Lääkäreistä ja lääkärien vaimoista koostuva vahvojen naisten joukko tasapainottelee uran, perheen ja sosiaalisen elämän välillä.

Niin kuin taivaassa (Ruotsi 2004, komedia / draama)

Oscar-ehdokkaanakin ollut draama kertoo Daniel Dareuksesta, joka lähtee pienestä kylästä tavoittelemaan unelmaansa: hän haluaisi olla kuuluisa kapellimestari.

NYC:n täydelliset naiset (reality-sarja)

Viisi manhattanilaista kotirouvaa pitävät itseään yhteiskunnan kermana – ja uskovat muidenkin allekirjoittavan tämän.

Perustuu tositarinaan (draamaelokuva)

Omaelämäkerrallisen romaanin suosio stressaa sen kirjoittajaa. Hän päätyy tutustumaan innokkaaseen faniin, jolla on salaperäiset aikeet.

Rakkaustarina (USA 1970, romantiikka)

Etuoikeutettu harvardilaisurheilija Oliver saa jäyhän ja vaativan isänsä suuttumaan rakastumalla työläisperheen tyttäreen ja viemällä tämän vihille.

Säpinää kannen alla (reality-sarja)

Luksusjahdin nuoren miehistön tyyntä elämää merellä uhkaavat työpaikkaromanssien, vaativien asiakkaiden ja draaman tyrskyt.

Speed Kills (USA 2018, rikos)

Moottoriveneillä kilpaa ajava rikollinen auttaa 1980-luvulla tuomaan Miamiin miljoonien arvosta huumeita, mutta herättää samalla DEA:n ja mafian huomion.

Star Trek Into Darkness (USA 2013, scifi)

Star Trekin uudet osat jatkuvat toimintaelokuvalla, jossa Kirk ja Spock kohtaavat terroristiuhan Tähtilaivastossa ja saavat avukseen yllättävän liittolaisen.

The Titan Games (urheilu)

Dwayne Johnson juontaa eeppistä kilpailusarjaa, jossa arkipäivän atleetit koettelevat itseään armottomissa haasteissa voittaakseen 100 000 dollarin palkinnon.

Top Chef (ruokaohjelma)

Bravon Emmy-palkitussa tosi-tv-sarjassa kiivas kokkisakki kisaa Top Chef -tittelistä. Keittiössä voi välillä keittää yli, mutta ystävyyssuhteitakin solmitaan.