Alamy / AOP
16:10 - 24.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - viikonlopun katsotuimmat elokuvat ja sarjat 24.5.2020

Netflix on paljastanut viikonlopun katsotuimmat elokuvat ja sarjat:

1. Bumblebee

Decepticoneja pakeneva Bumblebee piiloutuu Maahan vuonna 1987. Hän ystävystyy surumielisen teinitytön kanssa, mutta sitten kolhiintuneen Kuplan viholliset löytävät hänet.

2. The Last Dance: Kerran vielä, Bulls

Dokumenttisarja kertoo kattavasti Michael Jordanin urasta ja Chicago Bullsista 1990-luvulla. Mukana on paljon ennen näkemätöntä materiaalia kaudelta 1997–98.

3. White Lines

Zoe Walker hylkää rauhallisen elämänsä tutkiakseen veljensä katoamista Ibizalla, jossa hän päätyy pian paheiden ja vaarojen teille.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

4. Sweet Magnolias

Elinikäiset ystävykset Maddie, Helen ja Dana Sue piristävät toisiaan tasapainoillessaan parisuhteiden, perheen ja töiden kanssa Serenityn kaupungissa Etelä-Carolinassa.

5. Rahapaja

Kahdeksan varasta lukittautuu panttivankeineen kolikkopajaan, ja koplan pomo manipuloi poliisit toteuttamaan suunnitelmansa.

6. Historian pikakurssi

Infografiikka ja arkistotallenteet valottavat maailmaa muuttaneiden keksintöjen, tieteellisten läpimurtojen ja kansanliikkeiden historiaa sopivan pieninä annoksina.

7. Dynastia

Carringtonit ja Colbyt taistelevat omaisuuksien – ja lapsiensa – määräysvallasta klassikkosarjan päivitetyssä versiossa.

8. Rick and Morty

Nerokas, mutta viinaanmenevä tiedemies Rick sieppaa teini-ikäisen lapsenlapsensa Mortyn. Outo parivaljakko suuntaa rinnakkaistodellisuuteen ja toisiin ulottuvuuksiin.

9. Trailer Park Boys: The Animated Series

Nova Scotian ikiomat retkut ovat aina olleet vähän suttuista sakkia. Nyt pojat jatkavat elämäänsä 12. kauden päätösjaksosta täysin naurettavina piirroshahmoina.

10. Dead to Me

Äkkipikainen leski jahtaa yliajajaa, joka vei hengen hänen mieheltään. Seuraksi tarttuu omalaatuinen optimisti, jolla ei ole aivan puhtaita jauhoja pussissaan.