Kaiku Entertainment
08:10 - 24.05.2020 / musiikki / Findance
Twerkkausta kerrakseen LINKO-videolla! Lord Est ja MEGA-Ertsi Findancen haastattelussa

Lord Est ja MEGA-Ertsi julkaisivat viime viikolla yhteissinglen LINKO.

Nyt kehissä on myös musiikkivideo ja Findance tavoitti kaksikon kommentoimaan twerk-henkistä luomustaan.

- Kun kuulin, että video kuvataan, aloin miettimään mahdollisia kuvauslokaatioita ja tanssijoita videolle. Ystäväni Saken kämpästä löytyi näyttävä jacuzzi sekä Paula Kujanpää ja Jeannette Nishemezwe hoitivat tanssijoina tonttinsa näyttävästi. Kuvaukset tehtiin yhden päivän aikana kahdessa lokaatiossa kuvaaja Eero Oikarisen johdolla ja meininki oli rento, MEGA-Ertsi tuumii.

- Kun näin ekan kerran valmiin videon niin kyllähän toi pisti hymyilyttään. Meillä oli tosi hauska päivä. Ohjaaja laittoi kameran pyöriin ja alettiin pyykkään. Uskon, että se rento ja hyvä fiilis välittyy kaikille tosta videosta. Oon onnellinen ja kiitollinen, että saan tehdä musaa lahjakkaiden tyyppien kanssa, Lord Est kommentoi.

Artistit suitsuttavat toisiaan.

- Lord Est on alansa vanha konkari ja varmaan ensimmäinen dancehallia Suomeksi levyttänyt artisti. Kunnia päästä jätkän kanssa träkille! Ollaan alusta asti oltu Lestin kanssa samoilla aaltopituuksilla tän proggiksen suhteen ja hommat sujunut smuutisti, MEGA-Ertsi kehuu.

- MEGA on ammattilainen ja tekee sen minkä lupaa. Artisteja saa yleensä odotella studiolle mutta Ertsi tuli paikalle jo ennen mua. LINKO oli tosi siisti tehdä kun koko meidän tiimi oli innoissaan biisistä heti ekasta demosta lähtien. Iso arvostus MEGA:lle ja Kaiku Entertaimentin tuottajille Atso Soiviolle ja Rafael Elivuolle, Lord Est sanoo.

Katso LINKO alla:

artikkelin avainsanat:
Lord Est MEGA-Ertsi