Brother Firetribe
14:10 - 23.05.2020 / musiikki / Findance
Brother Firetribe julkaisi uuden musiikkivideon Night Drive - Feel The Burn -albumi luvassa 18.9.

Hard rock -yhtye Brother Firetribe julistaa kesän avatuksi esittelemällä jälleen uutta materiaalia syyskuussa ilmestyvältä Feel The Burn -levyltään!

Kesäöiseen ajeluun täydellisesti istuva kappale Night Drive on nyt kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa.

- Night Driven tunnelma vie Brother Firetriben aivan uusille vesille. Kappale on hyvin voimakas, lähes elokuvamainen, ja siihen pyrimmekin jo heti demotusvaiheessa. Kappale kertoo miehestä, joka ajaa joka yö pimeyteen päästäkseen eroon menneisyyden haamuista. Kappaleen dramatiikka kasvaa loppua kohden, ja tämä onkin meistä täydellinen ajelubiisi. Muistakaa varoa sakkoja!, laulaja Pekka Heino virnistää.

Elokuvamaisen musiikkivideon on ohjannut Ville Juurikkala.

- Videon tekeminen oli todella siistiä. Sain ajaa aivan mahtavalla autolla koko yön ja vain nauttia hetkestä. Tiesin jo heti ratin taakse istuttuani, että videosta tulee loistava, sillä auto itse piti siitä kyllä huolen! Lopputulos on paras mahdollinen yhdistelmä ääntä ja kuvaa: molemmat tukevat toisiaan täydellisesti. Videon tunnelma on tarkoituksella hieman salaperäinen, ja ideana onkin, että jatkoa vielä seuraa, Heino vihjailee.

Brother Firetriben viides levy nimeltä Feel The Burn julkaistaan 18. syyskuuta. Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlet Rock In The City ja Bring On The Rain.

Katso Night Drive -musiikkivideo alla:

artikkelin avainsanat:
Brother Firetribe