Kaiku Entertainment
08:10 - 22.05.2020 / musiikki / Findance
Tuure Boelius esittää vuoden 2020 kesäkumibiisin Hengitä

Vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius.

Tuure Boelius, 19, muistaa kuulleensa Cheekin Jossu-kappaleen radiosta vuosia sitten ja unelmoineensa omasta kesäkumibiisistä.

Koska kesä 2020 on festariton ja muutenkin poikkeuksellinen, Boelius, JUREK ja Henna Sarriola halusivat tehdä jotain vähän erilaista.

– Perinteinen superkesäinen popralli, jossa kortsut lentävät, olisi tuntunut vähän hölmöltä. Kokeiltiin kyllä sitäkin linjaa. Hengitä on herkkä, rauhallinen ja lohdukas. Se sopii hyvin tähän maailmantilanteeseen, Boelius sanoo.

Hän haluaa antaa “kaikki cloutit ja shoutoutit” JUREK:ille ja Sarriolalle, joiden kanssa hän on tekemässä myös ensimmäistä albumiaan.

– He ovat päässeet tosi hyvin mun pään sisään. Arvostan heitä tosi paljon.

Boeliukselle seksistä puhuminen on luontevaa ja tärkeää. Huomionarvoista on myös, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti.

– Ehkä mäkin olisin nuorempana kaivannut jotain tällaista. Toisaalta kappale on aika sukupuoleton. Olisi ollut tyhmää lähteä tekemään Lätkäjätkä-Ville osa 2 -tyyppistä homoanthemia. Tähän kaikki löytävät samastumispintaa, Boelius sanoo.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Kesäkumikampanjassa korostetaan tänä vuonna turvallisuuden tunnetta ja avointa kommunikointia. Boelius muistuttaa, että seksi on “paljon enemmän kuin actionia” ja tärkeintä on, että kaikki osapuolet tuntevat olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Siksi kertosäkeessä lauletaan “anna kun mä kosken sua”.

Tuure Boelius esittää Hengitä-kappaleen ensimmäistä kertaa livenä YleXPopissa, joka järjestetään virtuaalisesti lauantaina 30. toukokuuta. Konserttia voi seurata suorana Yle Areenasta ja Yle TV2:lta klo 16–23.

Hengitä -musiikkivideo julkaistaan 29. toukokuuta.

Kuuntele Hengitä Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Kesäkumibiisi Tuure Boelius