Alamy / AOP
16:10 - 20.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Uusi suoratoistopalvelu Paramount+ nyt Ruutu+-tilaajille ilmaiseksi

Suoratoistopalvelu Paramount+ on avattu kaikille Ruutu+-tilaajille ilmaiseksi 16. kesäkuuta asti. Tämän jälkeen se on saatavilla Ruutu-palvelussa erikseen tilattavana lisäpakettina.

Paramount+ on mediayhtiö ViacomCBS:n suoratoistopalvelu, jonka sisältötarjontaan panostetaan nyt vahvasti. Lukuisten uusien Paramount Picturesin elokuvien, kuten Gemini Manin, Rocketmanin ja Crawlin lisäksi, ViacomCBS on vastikään varmistanut oikeudet myös Pohjoismaisen jakelijan Scanboxin elokuvajulkaisuihin.

Paramount+ tarjoaa yksinoikeudella myös laatusarjoja, mukaan lukien Kevin Costnerin tähdittämän Yellowstonen, tositapahtumiin perustuvan minisarja Wacon ja Golden Globe -voittaja Awkwafinan hittikomedian Awkwafina on Nora lähiöstä. Lisäksi palvelussa on paljon lasten sisältöä Nickelodeonilta.

- Paramount+:n tarjonta laajenee koko ajan, ja palvelu on muiden Pohjoismaiden tapaan otettu erinomaisesti vastaan Suomessa. Palvelun tilaajat pääsevät nauttimaan huippuviihteestä Hollywood-uutuuksista ajattomiin klassikoihin. Tarjolla on myös paljon sisältöä MTV:ltä, Comedy Centralilta, BET:ltä, Nickelodeonilta ja Channel 5 UK:lta. Ruutu-yhteistyön ansiosta sisällöistä nauttimiseen ei tarvita montaa erillistä applikaatiota, kertoo ViacomCBS Network Internationalin Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

- Olemme innoissamme siitä, että yhteistyömme ViacomCBS:n kanssa laajenee entisestään. Asiakkaamme ovat jo saaneet nauttia MTV:n reality- ja lifestyle-ohjelmista maksutta, ja sisällöt ovat menestyneet Ruudussa erinomaisesti. Nyt voimme tarjota entistä enemmän huippubrändejä ja laadukasta sisältöä Paramount+-lisäpaketin myötä, kertoo Nelonen Median liiketoiminnan kehityksen ja kumppanuuksien johtaja Lassi Tasajärvi.

Paramount+ on Ruudun lisäpaketti ja vaatii myös Ruutu+-palvelun tilaamisen. Paramount+ on Ruudun lisäksi tarjolla myös TeliaTV:n kautta.

artikkelin avainsanat:
Paramount Plus Ruutu