Alamy / AOP
08:10 - 18.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 21 / 2020 - Blood & Water, Sweet Magnolias ja Betaal starttaavat

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

18.5.

Suuri kukkakisa (tosi-tv, 1. tuotantokausi)

Kymmenen paria kukkataitureita kohtaa ystävällismielisessä kisassa nähdäkseen, kuka saa aikaan näyttävimmät puutarhaveistokset.

19.5.

Bumblebee (USA 2018, scifi / toiminta)

Decepticoneja pakeneva Bumblebee piiloutuu Maahan vuonna 1987. Hän ystävystyy surumielisen teinitytön kanssa, mutta sitten kolhiintuneen Kuplan viholliset löytävät hänet.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Patton Oswalt: I Love Everything (stand up)

Koomikko Patton Oswaltilla menee lujaa: hän on täyttänyt 50, rakastunut, ostanut uuden talon ja kokenut eksistentiaalista kauhua Denny's-ravintolassa.

Sweet Magnolias (romanttinen draamasarja, 1. tuotantokausi)

Elinikäiset ystävykset Maddie, Helen ja Dana Sue piristävät toisiaan tasapainoillessaan parisuhteiden, perheen ja töiden kanssa Serenityn kaupungissa Etelä-Carolinassa.

Transformers: Cyberverse (animaatiosarja)

Piirretyssä scifisarjassa Optimus Prime ja AllSpark ovat kadonneet, ja vain Bumblebee voi löytää ne – mutta sen muistipiirit ovat sekaisin.

20.5.

Blood & Water (teinidraamasarja, 1. tuotantokausi)

Kapkaupunkilainen teini törmää juhlissa yksityiskoulun huippu-uimariin ja alkaa selvittää, onko tämä hänen vauvana siepattu siskonsa.

Työmyyrien kapina (meksikolainen komedia)

Omarin isoisä pakottaa hänet töihin teknologiafirmaan Mexico Cityyn. Siellä Omar tutustuu omalaatuiseen työporukkaan, mutta kohtaa myös vihamiehiä.

22.5.

The Lovebirds (USA 2020, toimintakomedia)

Ohituskaistaa kohti eroa kiitävä pari törmää päistikkaa murhaan ja päätyy villiin ajojahtiin löytääkseen tappajan ja todistaakseen siten syyttömyytensä.

Trailer Park Boys: The Animated Series (animaatiosarja)

Nova Scotian ikiomat retkut ovat aina olleet vähän suttuista sakkia. Nyt pojat jatkavat elämäänsä 12. kauden päätösjaksosta täysin naurettavina piirroshahmoina.

24.5.

Betaal (intialainen kauhusarja, 1. tuotantokausi)

Virkamiesten pitäisi karkottaa kyläläiset pois uuden moottoritien tieltä, mutta he kaivavatkin esiin vanhan kirouksen ja brittisotilaiden zombiarmeijan.

Ensimmäisenä kuussa (USA 2018, draama)

Astronautti Neil Armstrong valmistautuu vuosikymmenen ajan elämänsä lentoon ja mahdollisuuteen olla ensimmäinen ihminen Kuussa. Ryan Gosling tähdittää.

Johnny English iskee jälleen (USA 2018, komedia)

Kyberhyökkäys paljastaa Britannian jokaisen peitetehtävissä olevan agentin, jolloin teknologisesti rajoittunut entinen agentti palaa eläkkeeltä jahtaamaan hakkeria. Rowan Atkinson jatkaa pääosassa.