Kaiku Entertainment
10:10 - 15.05.2020 / musiikki / Findance
Lord Est ja MEGA-Ertsi julkaisivat yhteissinglen - LINKO on ylistyslaulu twerkkaukselle

Lord Est ja MEGA-Ertsi ovat julkaisseet yhteissinglen LINKO.

LINKO on ylistyslaulu twerkkaukselle, jonka sanoituksissa voi kuulla viittauksia Lord Estin omaan vuoden 2001 singleen Linko.

- Olin pari kesää sitten teholuukuttanut alkuperäistä Linko-biisiä ja ehdotin silloin, että Lestin pitäisi päivittää biisi nykypäivään. Ei ole mikään itsestäänselvyys keksiä suomenkielellä uusia, osuvia synonyymejä ’pakittamiselle’ ja Linko on nimenä kekseliäs. Yllätyksekseni sain nyt, pari vuotta myöhemmin feat-pyynnön päivitettyyn versioon biisistä. Kirjoitin osuuteni ja lauloin demon vielä samana iltana, kertoo MEGA-Ertsi päätöksestään lähteä mukaan kappaleelle.

- Diggailen Ertsin biiseistä ja siksi tää oli erityisen siisti juttu toteuttaa! Meillä oli selkeä näkemys heti alusta lähtien, miltä tän pitää kuulostaa: Mukava sekoitus uutta ja vanhaa ja teemana vanha tuttu linko. MEGA on hiton kova, joten munkin piti panna parastani, fiilistelee Lord Est yhteistyötä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

LINKO lyö uuden freesin vaihteen silmään vankkaa kansansuosiota nauttivan Lord Estin uralla ja vuoden 2020 aikana artistin on tarkoitus julkaista paljon uutta musiikkia. Edellinen single Keski-Suomeen (feat. Meiju Suvas) on jäänyt Spotify-kuuntelijoiden kestosuosikiksi ja kerää vielä puoli vuotta julkaisunsa jälkeenkin kiitettäviä striimilukuja.

- Nyt kun keikat ovat koronaviruksen takia tauolla, mää keskityn uusien biisien kirjoittamiseen ja lenkkeilyyn. Mulla on ens vuonna repullinen uusia hittejä ja lentävä askel, lupailee Lord Est.

Myös MEGA-Ertsi pysyy musiikin saralla aktiivisena ja julkaisee kesäkuussa debyyttialbuminsa.

- Saa nähdä mitä kivaa uudet julkaisut tuovat tullessaan. Noin muuten ajattelin nauttia mökkeilystä ja kylmästä huurteisesta auringonpaisteessa, hän kertoo antaen varteenotettavan neuvon meille jokaiselle.

Atso Soivion ja RAFAELin tuottamasta kappaleesta julkaistaan musiikkivideo perjantaina 22. toukokuuta.

Kuuntele LINKO Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Lord Est MEGA-Ertsi