Hulu
20:10 - 11.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena: The Handmaid's Tale - Orjattaresi jatkuu kesäkuussa

Synkkä dystooppinen draamasarja The Handmaid´s Tale - Orjattaresi jatkuu Ylen ohjelmistossa kolmannen kauden jaksoin kesäkuussa.

Toisen kauden lopussa June ja Emily saivat mahdollisuuden paeta ja viedä Junen Waterfordeille synnyttämä Nichole-vauva turvaan Kanadaan, mutta June päättikin jäädä yksin Gileadiin. June aikoo pelastaa myös Hannah-tyttärensä, joka elää nyt eri elämää uuden perheensä kanssa. Waterfordit ovat murheen murtamia menetettyään lapsensa, ja Serena katuu syvästi päätöstään antaa Junen viedä Nichole turvaan.

Kestääkö Waterfordien avioliitto tragedian? Entä selviävätkö Emily ja Nichole-vauva pakomatkastaan? June päätyy vierailulle diktatuurin ytimeen Washingtoniin, jossa orjattarien asema on vieläkin huonompi. Nähtyään tulevaisuutensa entistä synkempänä, June päättää nousta vastarintaan ja tehdä kaikkensa horjuttaakseen Gileadin diktatuuria, ja siihen hän tarvitsee liittolaisia. Siunattu olkoon taistelu.

Yle Teema esittää uusia jaksoja tiistaisin klo 22 alkaen 16. kesäkuuta. Yle Areena julkaisee jaksoja kolmessa erässä 16.6., 14.7. ja 11.8.

Margaret Atwoodin romaaniin perutuvaa sarjaa tähdittävät Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O. T. Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley, Amanda Brugel ja Bradley Whitford (kuvat nimiä klikkaamalla).