Elisa Viihde
18:10 - 08.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Aitio aloitti uuden alkuperäissarjan Ei haukku haavaa tee - pääosissa Pirjo Heikkilä ja Hannele Lauri

Artikkeli sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *.

Elisa Viihde Aitio on aloittanut uuden alkuperäissarjan Ei haukku haavaa tee.

Ei Haukku haavaa tee on tarina Pitkästen perheestä, joka päättää pitää löytämänsä kulkukoiran, Haukun. Haukku ei kuitenkaan ole ihan tavallinen koira - ainakaan kaikkien perheenjäsenten mielestä.

Sarjan pääosissa nähdään Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri ja Jarkko Lahti, ja sen ovat ohjanneet Lauri Nurkse ja Olli Ilpo Salonen. Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa tulevat katsottavaksi samanaikaisesti.

Koiramainen komedia on tuorein lisäys Elisa Viihteen suoratoistopalvelu Aition sarjatarjontaan, ja se on samalla Elisa Viihteen 20. alkuperäissarja.

– Elisa Viihde Aition tilausten määrä on tuplaantunut alkuvuoteen verrattuna, joten alkuperäissarjojen kysyntä on nyt kovassa nosteessa. Kuuden vuoden aikana olemme julkaisseet yhteensä 20 alkuperäissarjaa ja lähes 30 tuotantokautta. Haluamme tarjota asiakkaitamme kiinnostavia sarjoja, ja keskitymme jatkossakin laatudraamaan ja komediaan. Alkuperäissarjamme on suunnattu ensisijaisesti kotimaiselle yleisölle, mutta monet sarjamme ovat lyöneet hienosti läpi myös ulkomailla. Ei Haukku haavaa tee -sarjan kansainvälinen jakelija on Lagardère Studios Distribution, kertoo Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Maria Pitkäsen (Pirjo Heikkilä) elämä mullistuu, kun hänen hankala anoppinsa Anna (Hannele Lauri) kuolla kupsahtaa. Anopista ei kuitenkaan päästä kerralla eroon, sillä Anna palaa takaisin perheeseen kulkukoira Haukun ruumiissa. Kauhukseen Maria huomaa olevansa ainoa, joka pystyy näkemään Annan. Kun Pitkäsen muu perhe rakastuu Haukkuun, myös anopin ja miniän on opeteltava tulemaan toimeen.

Kokeile Elisa Viihde Aitiota kuukausi puoleen hintaan. Voit perua tilauksen koska tahansa. Etujakson jälkeen 9,90 €/kk. Klikkaa * tästä

Katso Ei haukku haavaa tee -traileri alla: