Alamy / AOP
08:10 - 03.05.2020 / elokuvat / Findance
Netflix Suomi lisäsi 39 elokuvaa

Netflix on lisännyt valikoimaansa 39 elokuvaa - alla lista:

All Day and a Night (USA 2020, rikos / draama)

Elinkautista istuva nuorukainen muistelee niitä ihmisiä ja olosuhteita, jotka lopulta johtivat hänet rikoksen polulle. Netflix-alkuperäiselokuvaa tähdittävät Jeffrey Wright ja Ashton Sanders.

All I See Is You (USA 2016, draama / romantiikka)

Lapsena onnettomuudessa sokeutunut nainen saa näkönsä takaisin ja alkaa epäillä, että hänen täydellinen avioliittonsa on vain silmänlumetta. Blake Lively ja Jason Clarke tähdittävät.

A Thousand Words (USA 2012, komedia)

Karma sallii lipeväkielisen agentin Jackin puhua vain tuhat sanaa ennen kuolemaansa, joten jokaisella tavulla on merkitystä. Eddie Murphy ja Kerry Washington tähdittävät.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Captain Fantastic (USA 2016, draama / komedia)

Kaukana sivilisaatiosta lapsiaan kasvattanut isä alkaa epäillä yhteiskunnan vastaisia ihanteitaan, kun traaginen menetys johdattaa perheen takaisin ihmisten ilmoille. Näyttelemässä mm. Viggo Mortensen ja Frank Langella.

Collateral – väärä aika, väärä paikka (USA 2004, toiminta)

Vincent on kylmäpäinen palkkamurhaaja ja Max taksikuski, jolla on suuret unelmat. Kohtalo kietoo heidät yhteen, eikä heidän elämänsä palaa enää koskaan entiselleen. Pääosissa Tom Cruise ja Jamie Foxx.

Colombiana (Ranska 2011, rikos / toiminta)

Cataleya Restrepo joutuu todistamaan, kuinka Bogotan gangsterit tappavat hänen vanhempansa. Nainen päättää tasata tilit tappajien kanssa omakätisesti. Pääosassa Zoe Saldana.

Cracked Up – Darrell Hammondin tarina (USA 2018, dokumentti)

Saturday Night Live -tähti Darrell Hammond kertoo lapsena kokemastaan traumaattisesta hyväksikäytöstä, joka melkein tuhosi hänen aikuiselämänsä.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

Don't Breathe (USA 2016, kauhu)

Hän on sokea ja rikas – täydellinen kohde ryöstölle. Mutta keikka ei mene odotusten mukaisesti, kun nuoret varkaat joutuvat kuolettavaan kissa ja hiiri -leikkiin.

Extraction (USA 2015, toiminta)

Eläköitynyt CIA-agentti kidnapataan. Hänen hallituksen palveluksessa työskentelevä analyytikkopoikansa lähtee etsimään isäänsä ja pysäyttämään terroristien juonen. Bruce Willis, Kellan Lutz ja Gina Carano tähdittävät.

Final Destination 5 (USA 2011, kauhu)

Kuolema päättää korjata viisi työkaveria, jotka ovat välttäneet kohtalonsa kollegan varoitettua heitä vaarallisesta riippusillasta.

Fire with Fire (USA 2012, rikos / toiminta)

Raa'an kaksoismurhan silminnäkijäksi joutuneen palomiehen todistajansuojeluohjelma pettää, ja mies joutuu tekemään omat ratkaisunsa. Pääosissa Josh Duhamel, Bruce Willis ja Rosario Dawson.

Focus (2015, rikos / komedia)

Ammattihuijari Nicky Spurgeon saa vastaansa entisen suojattinsa – jonka kanssa hänellä oli romanssi – toteuttaessaan uusinta juontaan. Näyttelemässä mm. Will Smith ja Margot Robbie.

Fred 2: Night of the Living Fred (USA 2011, komedia)

Fredin musiikinopettaja katoaa, ja Fred on varma, että sijaisella on jotain tekemistä asian kanssa. Voiko hän todella olla vampyyri?

Friday the 13th (USA 2009, kauhu)

Leirinuoret herättävät naamioidun mielipuolen Jason Voorheesin vihan tässä kauhuklassikon hyytävässä uudelleenfilmatisoinnissa. Jared Padalecki ja Danielle Panabaker tähdittävät.

Glory (USA 1989, draama)

Koskettavassa draamassa seurataan ensimmäisiä afroamerikkalaisia, jotka palvelivat taistelussa sisällissodan aikana – ja auttoivat kääntämään sodan kulun. Matthew Broderick, Denzel Washington ja Morgan Freeman tähdittävät.

Grease 2 (USA 1982, musikaali)

Koulun uusi oppilas, äskettäin Britanniasta muuttanut nörtti ihastuu Pink Ladiesin seksikkääseen johtajaan ja tekee muodonmuutokseen voittaakseen hänen sydämensä.

Hereditary - pahan perintö (USA 2018, kauhu)

Taiteilija Annien äiti kuolee ja jättää jälkeensä hirvittävän perinnön. Nyt Annie kamppailee perheineen ylivoimaisilta vaikuttavia pahansuopia voimia vastaan.

Inferno (USA 2016, draama / seikkailu)

Harvardin yliopiston symbolien tutkija kärsii muistinmenetyksestä, mutta yrittää pakotiellään ratkaista arvoituksen, joka pelastaisi ihmiskunnan tappavalta kulkutaudilta. Tom Hanks ja Felicity Jones pääosissa.

John Carpenter's Vampires (USA 1998, kauhu / toiminta)

Vampyyrinmetsästäjät yrittävät estää mestarivampyyrin apureita saamasta käsiinsä talismaania, joka mahdollistaa saalistamisen päivänvalossa.

Kiinassa syödään koiria (Tanska 1999, komedia)

Muutama tunti sen jälkeen, kun pankkivirkailija Arvid on tainnuttanut ryöstäjän squash-mailallaan, tämän vaimo vetoaa Arvidiin surullisella tarinalla. Kim Bodnia tähdittää.

Koskemattomat (Ranska 2011, draama / komedia)

Hilpeän liikuttava ja sentimentaalisen riemukas elokuva pyörätuoliin sidotun miljonäärin ja yhteiskunnasta syrjäytyneen holtittoman slummikingin ystävyydestä.

Melkein tavallinen kesä (Italia 2019, komedia)

Kaksi suvun päämiestä kertoo täysin erilaisille perheilleen, että he ovat rakastuneet toisiinsa. Ilmoitus järkyttää sukujen yhteistä kesälomaa perinpohjin.

Mrs. Serial Killer (Intia 2020, rikos / trilleri)

Lääkäri vangitaan epäiltynä järkyttävistä murhista, joten hänen uskollinen vaimonsa aikoo tehdä jäljittelyrikoksen todistaakseen miehensä syyttömyyden.

Noitapiiri (USA 1996, kauhu)

Katoliseen kouluun saapunut uusi tyttö ystävystyy teini-ikäisiin noitiin, jotka käyttävät voimiaan kaikkia vastaan, jotka vastustavat heitä.

Parker (USA 2013, rikos / toiminta)

Parker on varas, jolla on oikeudentajua – ja jonka oma jengi pettää. Hän päättää tasata tilit ja liittoutuu odottamattoman kumppanin kanssa. Jason Statham ja Jennifer Lopez tähdittävät.

Peitetehtävä (Tanska 2016, komedia)

Sekoileva poliisi määrätään joulun lähestyessä pitämään silmällä epäilyttävää todistajaa, jolla on lukuisia vihamiehiä.

Pelastakaa Willy (USA 1993, draama)

Kun eläintarhan miekkavalaan säiliötä tuhrinut poika määrätään siivoamaan graffitinsa, hänen ja vallattoman valaan välille kehittyy odottamaton side.

Pelimiehet (USA 2018, dokumentti)

Vangitseva dokumentti kertoo Ohion Steubenvillessä tapahtuneesta raiskauksesta vuonna 2012. Keskiöön nousevat sosiaalinen media ja jalkapallokulttuuri high schooleissa.

Sicario 2: Soldado (USA 2018, rikos / toiminta)

Kun meksikolaista kartellia epäillään terroristien auttamisesta rajan yli, liittovaltion agentti pyytää apua palkkamurhaajalta. Sodasta tulee kuitenkin henkilökohtainen. Pääosissa Benicio del Toro ja Josh Brolin.

Sinister (USA 2012, kauhu)

Tosirikoskirjailija löytää ullakolta laatikollisen videonauhoja, joissa kuvataan hänen juuri ostamassaan talossa tapahtuneita raakoja murhia. Ethan Hawke pääosassa.

Sydänten tanssi (USA 2000, draama)

Joukko tanssijan urasta haaveilevia nuoria pistävät itsensä likoon päästäkseen liittymään maineikkaaseen balettiryhmään.

Takaa-ajettu (USA 1993, rikos)

Murhasta syyttömänä tuomittu lääkäri pakenee vankeudesta. Hän yrittää etsiä käsiinsä oikean murhaajan, mutta saa kannoilleen yli-innokkaan liittovaltion sheriffin. Harrison Ford ja Tommy Lee Jones tähdittävät.

Teräskehä 2 (USA 2006, rikos / toiminta)

Toimintaelokuvan jatko-osassa raskaan sarjan mestari George "Iceman" Chambers joutuu taas kaltereiden taakse, mutta tällä kertaa pahamaineiseen vankilaan Venäjälle.

The Captive (USA 2014, rikos / trilleri)

Kahdeksan vuotta Cassandran kidnappauksen jälkeen hänen vanhempansa saavat salaperäisen vihjeen, jonka mukaan heidän tyttärensä on yhä elossa. Pääosassa Ryan Reynolds ja Rosario Dawson.

Tietäisitpä vain (USA 2020, draama / komedia)

Fiksu mutta rahaton teini Ellie Chu suostuu kirjoittamaan rakkauskirjeen urheilijapojalle, mutta ei arvaa ystävystyvänsä tähän – eikä ihastuvansa pojan sydänkäpyseen.

Time After Time (USA 2018, komedia / romantiikka)

Tyttöystävänsä hylkäämä teini-ikäinen fysiikkanero palaa ajassa taaksepäin korjaamaan parisuhdettaan – yksi virhe kerrallaan. Asa Butterfield ja Sophie Turner tähdittävät.

Underverden (Tanska 2017, rikos)

Zaidin jengeissä pyörivä pikkuveli tapetaan, ja Zaid lähtee hakemaan kostoa hyläten menestyksekkään lääkäriuransa ja onnellisen perhe-elämän.

Vain seksiä (USA 2011, komedia / romantiikka)

Riehakas romanttinen komedia kuvaa kahden hektistä elämää viettävän sinkun suhdetta, kun nämä päättävät aloittaa seksisuhteen – ilman tunnesiteitä. Justin Timberlake ja Mila Kunis tähdittävät.

Valtaus (Ranska 2019, trilleri)

Kun perheenisä palaa lomalta, ovat häntä vastassa talonvaltaajat, joiden häätämisestä seuraa kauhistuttava konflikti.