Samsung
18:10 - 02.05.2020 / viihde / Findance
Samsung Galaxy Tab S6 Lite saapui kauppoihin

Samsungin tablettiuutuus Galaxy Tab S6 Lite on nyt saapunut myyntiin

Galaxy Tab S6 Liten kautta koko perhe pääsee käsiksi lukuisiin äly- ja viihdeominaisuuksiin, joiden avulla esimerkiksi musiikin kuuntelu, videoiden katselu, shoppailu ja yhteydenpito läheisiin on entistä helpompaa. YouTube-kumppanuuden kautta uudet Tab S6 Lite -käyttäjät voivat testata YouTube Premium -palvelua maksutta neljän kuukauden ajan. Tarjous koskee uusia Premium-jäsenyyksiä. Tabletissa on sisäänrakennettu haku Netflix- ja Spotify-palveluille, joten lempiartistien tai elokuvien hakeminen onnistuu ilman kyseisten sovellusten avaamista. Lisäksi äänikokemus on ensiluokkainen, kiitos kaksoiskaiuttimien ja AKG:n Dolby Atmos 3D -tuetun ääniteknologian.

Galaxy Tab S6 Liten mukana tulee päivittynyt S Pen -kynä. Uudistuksiin lukeutuvat parannettu viive ja 7 gramman paino. S Pen -kynän avulla käyttäjä voi selata sivuja sujuvammin, piirtää tai tehdä muistiinpanoja, jotka on mahdollista kääntää tekstiksi vaikkapa Word-dokumenttiin. Kun kynä ei ole käytössä, se kiinnittyy helposti magneetilla tabletin kylkeen.

Galaxy Tab S6 Lite on käyttäjäystävällinen tabletti koko perheelle, sillä se sallii käyttäjien luoda jopa yhdeksän erillistä käyttäjäprofiilia. Mukana on myös Samsung Kids -tila, jossa päivittäistä ruutuaikaa ja pääsyä tiettyihin sovelluksiin on mahdollista rajoittaa. Näin lapset tulevat tutuiksi digimaailman kanssa turvallisesti. Lisäksi laitteesta löytyy laaja valikoima jännittäviä ja luovia oppimissovelluksia sekä pelejä nuorisolle.

Värivaihtoehtoina ovat Oxford Gray ja Angora Blue. Tab S6 Liten Wi-Fi-mallin suositushinta on 399 euroa ja 4G-version suositushinta 469 euroa. 10. toukokuuta mennessä laitteen ostaneet saavat Book Cover -suojakuoret kaupan päälle. Nopean ostajan etu on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä.